The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nice-Lille-25.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

«Allianz Riviera», Νίκαια

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Λιλ θα φιλοξενεί τη Νις στην έδρα της. Ο επερχόμενος αγώνας μπορεί να ονομαστεί ένας από τους κεντρικούς αγώνες της αγωνιστικής ημέρας, επειδή συναντιούνται δύο αντίπαλοι για τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πιστεύουν ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας, η Λιλ παίζει σχετικά καλά εκτός έδρας, ενώ η Νις έχει δυσκολίες στη σύνθεση, αλλά ο παράγοντας της έδρα έχει μεγάλη σημασία για τους «αετούς».

Τέσσερις νίκες

Στον τελευταίο γύρο των αγώνων η Νις κέρδισε τέσσερις νίκες στη σειρά και οι ηττημένες ομάδες ήταν: Μπορντό, Οσέρ στο Κύπελλο Λιγκ, Αμιέν και Νιμ. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι η Νις ανέβηκε στην υψηλή έβδομη θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι χάνουν πέντε βαθμούς από τη Μονπελιέ, δηλ. βρίσκονται όχι πολύ μακριά από τη ζώνη του Champions League.

Δεύτεροι

Η Λιλ εξέπληξε στην έναρξη της σεζόν με τα αποτελέσματά της, μετά από μια σειρά από «γκρίζα» πρωταθλήματα, η ομάδα επιτέλους ξεκίνησε τον αγώνα για τις κορυφαίες θέσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αλλά υπάρχει αβεβαιότητα στο αν η Λιλ θα καταφέρνει για μεγάλο χρονικό διάστημα να δείχνει σταθερά αποτελέσματα, καθώς πριν από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κερδίσουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Εκτός έδρας η Λιλ έχει μόνο δύο νίκες σε έξι συναντήσεις, η διαφορά τερμάτων είναι 6:7.

Πρόβλεψη

Η Νις άρχισε να παίζει ενεργά, οι «αετοί» έχουν μια καλή ευκαιρία να ανέβουν ακόμη υψηλότερα στην κατάταξη της Λιγκ 1, αλλά γι’ αυτό πρέπει να κερδίσει βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι. Η Λιλ εκτός έδρας παίζει πολύ χειρότερα από ό, τι στην έδρα της, έτσι με τα στοιχήματα στα «παιδιά», όταν παίζουν εκτός έδρας, πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *