The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Αζαξιό: προγνωστικά για τον αγώνα

Ницца-Аяччо-10.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Allianz Ριβιερά
Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση μεταξύ Νις και Αζαξιό, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Οι «αετοί» αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για τους ηγέτες
Μέχρι πρότινος, η Νις ήταν μια ασταθής μεσαία ομάδα της Ligue 1, αν και πολλοί καταλάβαιναν ότι η ομάδα ήταν ικανή για περισσότερα. Πλέον ο σύλλογος έχει βελτιωθεί σημαντικά, κερδίζοντας 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες. Οι «μικροί αετοί» έχουν κερδίσει τρεις σερί αγώνες, με όλους τους αντιπάλους να πηγαίνουν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν τη Μαρσέιγ, που ανέβασε στροφές εκτός έδρας, με σκορ 3:1. Η τρέχουσα Νις είναι έτοιμη να νικήσει έναν αντίπαλο οποιουδήποτε επιπέδου, αλλά εδώ πρέπει να παίξου με τον πρώτο αριθμό, αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Τραυματισμοί θα εμποδίσουν τρεις παίκτες να μπουν στο γήπεδο.
Οι «αρκούδες» πρέπει να παλέψουν για τη θέση στην ελίτ
Η Αζαξιό δεν κατάφερε να επιστρέψει θριαμβευτικά στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου, όπως οι περισσότεροι νεοφερμένοι, ο σύλλογος αναγκάζεται να παλέψει για την επιβίωση. Πλέον ο σύλλογος βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, καταλαμβάνοντας τη 18η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από την 16η θέση. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0:2. Αυτή η ήττα ήταν η πέμπτη σε έξι συναντήσεις, κάτι που είναι σαφές σημάδι κακής φόρμας. Επτά παίκτες ταυτόχρονα δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Στις αντιμέτωπες αναμετρήσεις, εμφανές πλεονέκτημα είναι η πλευρά των «μικρών αετών», η Νις κέρδισε και στη μάχη του πρώτου γύρου εντός έδρας με σκορ 1:0.
Πρόβλεψη
Με όλους τους δείκτες, οι γηπεδούχοι μοιάζουν με τα φαβορί της συνάντησης, παίζουν εντός έδρας, είναι σε καλή κατάσταση και επίσης ξεπερνούν τον αντίπαλο στη βαθμολογία. Με όλους αυτούς τους δείκτες, ο συντελεστής επιτυχίας των «αετών» παραμένει λειτουργικός. Η Αζαξιό έχει απόλυτη ανάγκη από βαθμούς, αλλά θα είναι δύσκολο να αντισταθείς σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Ποντάρουμε εδώ σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *