The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Newcastle-Tottenham-11.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σεντ Τζέιμς Παρκ, Νιουκάστλ

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Παρά το γεγονός ότι τα «σπερς» είναι φιλοξενούμενοι, η ομάδα του Λονδίνου είναι το σαφές φαβορί της επερχόμενης συνάντησης. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι «καρακάξες» είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, στο τιμόνι αυτής της ομάδας παρέμεινε ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος οδήγησε την προπερασμένη σεζόν τους «μαυρόασπρους» στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, δηλαδή, είναι ο δημιουργός αυτού του συλλόγου.

Τα αποτελέσματα είναι έτσι κι έτσι

Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ από τις 17 Ιουλίου έπαιξε πέντε φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσε μόνο μία νίκη επί Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ 2:0. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καταγράφηκαν ήττες από τη Σπόρτινγ Μπράγα και την Άουγκσμπουργκ, ισοπαλίες με τη Χαλ Σίτι και την Πόρτο. Τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι πρόωρο να συναγάγουμε συμπεράσματα από φιλικούς αγώνες.

Τέσσερις αγώνες

Η Τότεναμ προετοιμαζόταν για την σεζόν, παίζοντας στις ΗΠΑ στους αγώνες του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Συνολικά τα «σπιρούνια» έχουν παίξει τρεις αγώνες στο Νέο Κόσμο, κέρδισαν 1:0 τη Μίλαν, 4:1 τη Ρόμα, έπαιξαν ισοπαλία 2:2 με την Μπαρτσελόνα, αλλά έχασαν από «μπλαουγκράνα» στην διαδικασία των πέναλτι. Μετά το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Λονδρέζοι έπαιξαν στην Καταλονία με τη Ζιρόνα, έχασαν από τον αντίπαλο με σκορ 1:4, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι έπαιζε σχεδόν δεύτερη σύνθεση.

Πρόβλεψη

Η βάση της Τότεναμ δεν είναι έτοιμη ακόμα για την σεζόν, επειδή η πλειοψηφία των παικτών συμμετείχε ενεργά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε στους πρώτους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας από τα «σπερς» δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλο αριθμό νικών. Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από αυτό για δικούς της σκοπούς, δηλ. τουλάχιστον να μην χάσει το Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *