The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 6 Οκτωβρίου 2019

NewcastleUnited-ManchesterUnited-06.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. James’s Park

Στο πλαίσιο του όγδοου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2019 στις 6:30 μμ. στο St. James’s Park.

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Αυτή τη σεζόν η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έχει πολύ χάλια επιδόσεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα κατάφερε να αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ, καθώς καταλαμβάνει την προτελευταία θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο πέντε βαθμούς σε επτά αγώνες. Οι «καρακάξες» σημείωσαν μόνο δύο γκολ, που ήταν ο χειρότερος δείκτης, έχοντας δεχτεί 13, ενώ στους τελευταίους αγώνες έπαιξε ισοπαλία με την Γουότφορντ (1:1) και την Μπράιτον (0:0), χάνοντας από τη Λίβερπουλ (3:1) και τη Λέστερ (5:0).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Για το έτος που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα δεν έχει αλλάξει καθόλου. Επιπλέον, το παιχνίδι υποβαθμίστηκε μέχρι που δεν παίρνει,ενός τυπικού βρετανικού ποδοσφαίρου. Στους τελευταίους αγώνες οι κόκκινοι διάβολοι νίκησαν μόνο τη Λέστερ (1:0), έπαιξαν ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον (1:1) και την Άρσεναλ (1:1), ενώ έχασαν από την Κρίσταλ Πάλας (1:2) και Γουέστ Χαμ (2:0).

Πρόβλεψη

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα παίξουν εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ οι Bayi, Jones, Pogba και Fosu-Mensa. Ερωτηθείς από τους Van Bissac, Gomes, Martial και Shaw. Ως εκ τούτου, ακόμη και με μία τόσο χάλια Νιούκασλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει προβλήματα. Με δεδομένες αυτές τις συνθήκες, μπορεί να υποτεθεί ότι ο αγώνας θα είναι φτωχός σε γκολ και ένας ή δύο γκολ θα αποφασίσουν τα πάντα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *