The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Тоттенхэм-07.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 30 Απριλίου 2022, 2:30 μ.μ.

St. James’ Park

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Νιούκασλ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους για την 34η αγωνιστική της Premier League. Θα καταφέρουν οι «καρακάξες» να πάρουν βαθμούς από τους διεκδικητές του τίτλου;

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ παίζει υπέροχα στο δεύτερο μισό της σεζόν

Λίγοι θυμούνται ότι η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είχε προβλήματα στην αρχή της σεζόν, ο σύλλογος πάλεψε ακόμη και για την επιβίωση. Μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη, προπονητή και κάποιων παικτών, όλα έχουν αλλάξει δραματικά. Κοιτάζοντας τους τελευταίους 15 αγώνες οι «καρακάξες» είναι τρίτοι σε βαθμούς, μόνο οι Λίβερπουλ και Μάνσιτι έχουν περισσότερους. Τώρα η ομάδα είναι επίσης σε καλή κατάσταση, έχοντας σερί τεσσάρων νικών και κατατάσσεται ένατη στην Πρέμιερ Λιγκ. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Νόριτς με σκορ 3:0. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Η Λίβερπουλ είναι εν αναμονή μιας αστοχίας των «πολιτών»

Όλα είναι καλά με τους παίκτες του Μέρσεϊσάιντ, αλλά το τέλος της σεζόν θα είναι καθοριστικό, καθώς η ομάδα μπορεί να κερδίσει άλλα τρία τρόπαια, εκτός από το ήδη κερδισμένο Λιγκ Καπ, αλλά και να μείνει με τίποτα. Στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ αγωνίζεται ερήμην με τη Μάνσιτι, από την οποία είναι ένα βαθμό πίσω, αυτοί οι σύλλογοι είναι που θα αγωνιστούν για τον τίτλο. Στο Champions League η ομάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τον τελικό αυτή την εβδομάδα, νικώντας τη Βιγιαρεάλ με 2-0 εντός έδρας, ένα πολύ σταθερό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Τα παιδιά του Κλοπ είναι σε καλή κατάσταση, στον τελευταίο γύρο κέρδισαν το ντέρμπι με την Έβερτον 2:0. Μόνο ο Φιρμίνο είναι τραυματισμένος πριν από αυτό το παιχνίδι.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ εκτός έδρας, αλλά η Λίβερπουλ σκόραρε δύο φορές πριν την ανάπαυλα και στη συνέχεια πανηγύρισε την τελική νίκη με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται αναμενόμενα φαβορί, αν και η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στη Λίβερπουλ. Με φόντο το Champions League, η Λίβερπουλ μπορεί να είναι κουρασμένη, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Οι παίκτες του Κλοπ σίγουρα δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν εύκολα. Θεωρούμε αποδεκτό να ποντάρουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *