The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Paris Saint Germain-6.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 4ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η  μονομαχία μεταξύ Νάπολι και ΠΣΖ. Στον τελευταίο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ οι Παριζιάνοι και οι Ναπολιτάνοι έπαιζαν μεταξύ τους στο “Παρκ ντε Πρινς “, σε εκείνο τον αγώνα καταγράφηκε ισοπαλία 2:2 και ο Di Maria απάντησε με το γκολ του στις καθυστερήσεις, δηλ. οι “κόκκινο-μπλε” ήταν σε απόσταση μιας τρίχας από την ήττα. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Νάπολι υπάρχει επίσης αουτσάιντερ, αλλά πολύ μικρό.

Εξαιρετική φόρμα

Μετά από τον αγώνα με την ΠΣΖ η Νάπολι έπαιξε δύο αγώνες στη Σέριε A’ Ιταλίας. Πρώτα, οι “παρτενοπέι” έπαιξαν ισοπαλία με τη Ρόμα στην έδρα τους 1:1, και στη συνέχεια, χωρίς προβλήματα, νίκησαν την Έμπολι 5:1. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Νάπολι βρίσκεται στην τρίτη θέση, η διαφορά από την κορυφαία Γιουβέντους αποτελεί 6 βαθμούς, η Ίντερ είναι μπροστά από τους Ναπολιτάνους σε δευτερεύοντες δείκτες.

Ηγέτες του πρωταθλήματος Γαλλίας

Η ΠΣΖ την περασμένη Παρασκευή πέτυχε άλλη μια νίκη στη Λιγκ 1, αυτή τη φορά πάνω από την Λιλ, τον πιο κοντινό της διώκτη, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι η νίκη αυτή ήταν εύκολη για τους Παριζιάνους, το σκορ της συνάντησης 2:1. Σαφώς, οι Παριζιάνοι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα, αν και δεδομένου ότι οι “κόκκινο-μπλε” είναι μία μονάδα πίσω από τη Νάπολι και δύο από τη Λίβερπουλ, η ομάδα του Τουχέλ στο επόμενο παιχνίδι θα ικανοποιηθεί μόνο με τη νίκη.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι στην έδρα της προσπαθεί πάντα να παίζει αποτελεσματικά για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με μεγάλο αριθμό σημειωμένων γκολ. Η ΠΣΖ δεν έχει να κρυφτεί πουθενά, οι Παριζιάνοι πρέπει να κερδίσουν την ερχόμενη Τρίτη, διαφορετικά οι “κόκκινο-μπλε” θα έχουν προβλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ στο μέλλον. Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε γκολ και από τις δύο κατευθύνσεις. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν – ναι

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *