The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Napoli-Atalanta-22.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, στη Νάπολη θα πραγματοποιηθεί ο μοναδικός αγώνας του 33ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου θα συναγωνιστούν δύο ισχυρές ομάδες – Νάπολι και Αταλάντα. Είναι ομάδες με διαφορετικά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Έτσι συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Αταλάντα.

Μία νίκη σε 5 αγώνες

Επί του παρόντος η Νάπολι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Σέριε Α’ και είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει τη Γιουβέντους. Ωστόσο, τώρα η ενδεκάδα του  Κάρλο Αντσελότι δεν πρέπει να σκάφτεται την πρώτη θέση, αλλά για το πώς να σώσει τη δεύτερη. Απλώς η απόσταση μεταξύ “παρτενοπέι” και διωκτών (Ίντερ) μειώθηκε έως 7 μονάδες. Ενώ τον τελευταίο καιρό οι Ναπολιτάνοι παίζουν εξαιρετικά αβέβαια: μόνο 3 νίκες στους τελευταίους 7 αγώνες. Επιπλέον η ομάδα χάνει απ’ όλους τους πάντες. Και μην ξεχνάτε ότι την Πέμπτη η Νάπολι αποκλείστηκε από το Europa League, χάνοντας για άλλη μια φορά από την Άρσεναλ με σκορ 0:1.

8 αγώνες χωρίς ήττες

Την ίδια στιγμή η Αταλάντα έπεσε στην 6η θέση της Σέριε Α’, παρόλο που η ομάδα έχει τις βλέψεις στο Champions League. Και πράγματι, μέχρι την αγαπημένη 4η θέση η ενδεκάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι θέλει μόλις δύο βαθμούς, που μπορούν εύκολα να κερδηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα οι “θεοί” έχουν να χάσουν 8 αγώνες στη σειρά: 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Εκτός έδρας η ομάδα κατάφερε να κερδίσει δύο φορές και έπαιξε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες. Μία από τις ισοπαλίες ήταν με την ισχυρή Ίντερ με σκορ 0:0.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι ξεπερνά την Αταλάντα μόνο στην κατάταξη, αλλά στο γήπεδο αυτό μπορεί και μη συμβεί. Απλώς τώρα οι “παρτενοπέι” δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς και ηθικά έχουν κουραστεί μετά τον αποκλεισμό από το Europa League. Ενώ οι “θεοί” είναι καλοί και δεν έχει σημασία πού παίζουν. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους, αλλά με αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *