The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Наполи-28.08

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 4/6

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Stadio Diego Armando Maradona

Η ένταση της σεζόν των ευρωπαϊκών κυπέλλων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Το Champions League πέρασε τον ισημερινό του και ο 4ος γύρος θα διεξαχθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Το μισό πρόγραμμα στο τελευταίο θα μεταφερθεί, παραδοσιακά, για την Τετάρτη. Λίγο νωρίτερα από τον κύριο όγκο των συναντήσεων θα παιχτεί μονομαχία μεταξύ Νάπολι και Άγιαξ. Να περιμένουμε τη νέα επιτυχία των Ιταλών; Οι αναλυτές του ιστότοπου έχουν συντάξει μια αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 12 Οκτωβρίου 2022.

Καλά παίζει η Νάπολι μετά την ανανέωση της σύνθεσης

Οι «παρτενοπέι» υπό τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, την περασμένη σεζόν, κατάφεραν επιτέλους να μπουν στην ομάδα των κορυφαίων. Επιπλέον, κατάφεραν να εδραιωθούν στην 3η θέση στον τελικό πίνακα της Serie A. Μετά από αυτό, η σύνθεση άλλαξε σοβαρά: Μέρτενς και Ινσίνιε, Ρουίζ και Κουλιμπαλί έφυγαν το καλοκαίρι και αυτή η λίστα μπορεί να συνεχιστεί. Ωστόσο, η ομάδα στη Νάπολη και στην τρέχουσα έκδοση φαίνεται έτοιμη για μάχη και οι νεοφερμένοι, με επικεφαλής τον Κβαρατσχέλια, φαίνονται αξιοπρεπείς. Στο Champions League δεν πέτυχαν μόνο το 100% αποτέλεσμα, αλλά και ρεκόρ. Οι Ιταλοί κέρδισαν στον 1ο γύρο όλους τους αντιπάλους με συνολικό σκορ 13-2.

Η Άγιαξ προκαλεί ανησυχία στους φιλάθλους

Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια εδραιώθηκαν στην ιδιότητα του καλύτερου συλλόγου της Ολλανδίας. Υπήρξαν και διεθνείς επιτυχίες, αν και με επιφυλάξεις: ο τερματισμός του Europa League και ο δραματικός ημιτελικός του Champions League. Αλλά στο Άμστερνταμ συνεχίζουν να κερδίζουν χρήματα από την πώληση των αστεριών, και αυτό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Επιπλέον, ο Έρικ τεν Χαγκ έφυγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ο νέος προπονητής Σράιντερ δεν έχει ανταπεξέλθει πλήρως σε αυτή την πρόκληση. Υπήρξε μια ήττα στο Άμστερνταμ από την PSV στο Super Cup και μια σειρά αστοχιών στη Jupiler League. Και στο Champions League μέχρι στιγμής, οι Ολλανδοί μπορούν να καυχηθούν μόνο για μια νίκη επί των Ρέιντζερς, αν και συντριπτική, αλλά επί του αουτσάιντερ. Με τη Λίβερπουλ έχασαν την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά, ο Μάτιπ σημείωσε στο τέλος το 2-1. Και την περασμένη Τρίτη ήταν εντός έδρας 1-6 με τη Νάπολι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα από το 1964 για τον ολλανδικό γίγαντα!

Προηγούμενοι αγώνες

Το 1:6 στο Άμστερνταμ ήταν μόνο ο 1ος αγώνας στην ιστορία μεταξύ αυτών των ένδοξων συλλόγων.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι δείχνει τόσο πειστική αυτό το φθινόπωρο που, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, θα πρέπει να κερδίσει και το δεύτερο ματς. Όμως η Άγιαξ δεν έχει πολλές επιλογές και θα αγωνιστεί. Ποντάρουμε στο over 3.0 με απόδοση 1.90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *