The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα 5στις Νοεμβρίου 2019

БоруссияД-Интер-05.11b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στις 5 Νοεμβρίου, στις 10:00 μμ., θα διεξαχθεί ο αγώνας του 4ου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη συμμετοχή των ομάδων Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία) και Ίντερ (Ιταλία). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Signal Iduna Park (Dortmund).

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ στον τελευταίο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε εκτός έδρας από την Ίντερ 0:2. Οι γηπεδούχοι πήγαν πιο ενεργά στην επίθεση, σε πολλά ο αντίπαλος βοηθήθηκε με το γκολ που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, επειδή μετά από αυτό οι παίκτες της Ντόρτμουντ αναγκάστηκαν να ρισκάρουν περισσότερο, κάτι που το πλήρωσαν ξανά στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Οι “σφίγγες” βρίσκονται στην τρίτη θέση στο κουαρτέτο τους, κερδίζοντας 4 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 2:2. Η ενδεκάδα του Lucien Favre παίζουν καλά στην εγχώρια σκηνή. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα πήγε περίφημα στο εθνικό κύπελλο, αποκλείοντας την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ με σκορ 2:1 στους 32. Ήδη στον αγώνα του 10ου γύρου της Bundesliga οι “σφίγγες” νίκησαν με βεβαιότητα τη Βόλφσμπουργκ 3-0 στην έδρα τους.

Ίντερ

Η Ίντερ εντός έδρας νίκησε με αυτοπεποίθηση την Μπορούσια με σκορ 2:0. Η ομάδα του Antonio Conte πήρε την πρωτοβουλία από τα πρώτα λεπτά, προσπαθώντας ακόμα περισσότερο να πιάσει τον αντίπαλο σε λάθη, ακόμη και πέναλτι που δεν σκόραραν τα “φίδια” δεν επηρέασε σημαντικά την έκβαση του αγώνα. Γκολ για νερατζούρι σημείωσαν Martinez και Kandreva. Η Ίντερ ανέβηκε στην 2η θέση στην κατάταξη, έχοντας σημειώσει τέσσερις βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 4:3. Η ομάδα του Μιλάνου προχωράει πολύ όμορφα στην Σέριε A, οι παίκτες είναι στη δεύτερη θέση, μην αφήνοντας τη Γιουβέντους να απομακρυνθεί. Στον τελευταίο αγώνα οι νερατζούρι κέρδισαν την Μπολόνια 2:1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η νίκη του αγώνα είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες, καθώς τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Ίντερ κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αν και οι Ιταλοί κέρδισαν την προηγούμενη συνάντηση, οι Γερμανοί φαίνονται προτιμότεροι στο δεύτερο αγώνα. Οι “σφίγγες” θα παίξουν στην έδρα τους, αλλά στο Ντόρτμουντ ξέρουν να υποστηρίξουν, τόσο πολύ που δεν μπορεί κάθε αντίπαλος να αντέξει αυτή την πίεση. Ως εκ τούτου, η Ντόρτμουντ θα κερδίσει νίκη στην επερχόμενη συνάντηση και θα απομακρυνθεί από τους Ιταλούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *