The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Άιντραχτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-EintrachtFrankfurt-14.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στις 14 Φεβρουαρίου στη Γερμανία θα ξεκινήσει ο 22ος γύρος της Bundesliga με τη μονομαχία Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Άιντραχτ, έτοιμη πρόβλεψη για τον αγώνα προσφέρεται από τον ιστότοπό μας.

Οι «σφίγγες» χάνουν πάρα πολύ

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε πολύ ενεργά φέτος, τρεις νίκες, 15 γκολ και απεριόριστη αυτοπεποίθηση στις ικανότητές της. Η πρώτη αποτυχία συνέβη στο Γερμανικό Κύπελλο, όταν η ομάδα απροσδόκητα έχασε από τη Βέρντερ Βρέμης με σκορ 3:2. Ακολούθησε ήττα στον εκπληκτικό αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου 4:3. Για τον επιθετικό Erling Holland ο αγώνας με τους «φαρμακοποιούς» ήταν ο πρώτος όταν δεν κατάφερε να σκοράρει, πριν ο νεαρός Νορβηγός σκόραρε σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες έχοντας γράψει 8 γκολ στον λογαριασμό του. Η διαφορά πίσω από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου είναι ανεκτή, μόνο 4 βαθμούς, αλλά οι «σφίγγες» μπορεί να χάσουν την τρίτη θέση, καθώς η  Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών και ένα παιχνίδι στη τσέπη.

Οι «αετοί» επωφελήθηκαν από το διάλλειμα

Η Άιντραχτ δεν είχε πολύ επιτυχημένο το πρώτο μέρος της σεζόν, γι’ αυτό ταλαντώνεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Φέτος η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά, η ομάδα σημείωσε 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, έχοντας ανέβει στην ένατη θέση. Θέλει ακόμα πολύ μέχρι την πρώτη εξάδα, 7 βαθμούς. Ο σύλλογος κέρδισε επίσης φέτος στο γερμανικό Κύπελλο, νικώντας την ΡΜ Λειψίας και κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο στους προημιτελικούς. Η ομάδα αρχίζει να θυμίζει σε όλους τους λόγους για τους οποίους την Άιντραχτ φοβόντουσαν τόσο πολύ την περασμένη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αγώνες αυτών των αντιπάλων δεν είναι βαρετοί, στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις οι ομάδες αντάλλαξαν γκολ, ενώ σε 7 αγώνες από τους 8 σημειώνονταν οπωσδήποτε τουλάχιστον τρία γκολ. Ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε με ισοπαλία – 2:2.

Πρόβλεψη

Δεδομένου του στυλ παιχνιδιού των ομάδων και των επιδόσεών τους φέτος, ο αγώνας πρέπει αναγκαστικά να γίνει θεαματικός. Οι «σφίγγες» είναι το φαβορί σε αυτή τη συνάντηση, αλλά η ομάδα έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Όλοι περιμένουν τον αγώνα με πολλά γκολ και οι ομάδες δεν πρέπει να απογοητεύσουν, ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,86.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *