The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εναντίον Ρουχ Μπρεστ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БАТЭ-РухБрест-04.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020, 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορίσοφ Αρένα

Στις 4 Απριλίου τον αγώνα του τρίτου γύρου στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας θα πραγματοποιήσει η BATE, η οποία θα φιλοξενήσει την Ρουχ Μπρεστ. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα τους στις 4 Απριλίου.

Οι «φραντζόλες» δεν περίμεναν την έναρξη του πρωταθλήματος;

Φαίνεται ότι η ΜΠΑΤΕ προετοιμαζόταν για την καραντίνα και όχι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχασε δύο εναρκτήριους αγώνες από δύο όχι ισχυρές μεσαίες ομάδες εκτός έδρας. Πρώτα υπήρξε φιάσκο από την Energetik-BSU 3:1, και στη συνέχεια από τη Slavia Mozyr 2:1. Ως αποτέλεσμα, οι «φραντζόλες» μοιράζονται την τελευταία θέση με άλλους τρεις χαμένους. Όμως, η ομάδα σίγουρα έθεσε ως στόχο να κερδίσει τον τίτλο, κάτι που είναι τώρα εξαιρετικά δύσκολα να πραγματοποιηθεί. Είναι πολύ νωρίς για να θάψουμε την BATE, η ομάδα πρέπει να συνέλθει και να ξεκινήσει να κερδίζει, τώρα είναι ο ιδανικός χρόνος και τόπος, καθώς ο αντίπαλος δεν είναι ο πιο επικίνδυνος. Μια άλλη αποτυχία μπορεί να είναι δαπανηρή.

Η Ρουχ Μπρεστ θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον «μεγαλύτερο αδελφό»

Η Ρουχ Μπρεστ ξεκίνησε λαμπρά, η ομάδα νίκησε εκτός έδρας την ισχυρή Ντιναμό Μινσκ 1:0. Ωστόσο, μετά από αυτό έχασε εντός έδρας με το ίδιο σκορ από την Energetik-BSU. Η ομάδα σίγουρα έχει ως στόχο όχι μόνο να παραμείνει στην ισχυρότερη κατηγορία της Λευκορωσίας, αλλά και να συμβάλει όσο το δυνατό περισσότερο στην κατάκτηση τίτλου στο πρωτάθλημα από το «μεγαλύτερο αδελφό» – Ντιναμό Μπρεστ. Το να πάρει βαθμούς από την BATE περιλαμβάνεται στο δεύτερο στόχο. Η Ρουζ είναι μια δύσκολη ομάδα και μπορεί να παίξει αξιόπιστα στην άμυνα, αν και με μια τέτοια BATE είναι πολύ πιθανό να παίξει στα αντίθετα ρεύματα. Ο νεοφερμένος της ελίτ σαφώς δεν φοβάται τους αντιπάλους και θα προσπαθήσει να το αποδείξει στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Προηγουμένως οι αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, κάτι που είναι εντελώς κατανοητό, δεδομένου του ρόλου του νεοφερμένου της Ρουχ Μπρεστ. Η πρόβλεψη για τον αγώνα BATE – Ρουχ Μπρεστ δεν είναι τόσο εύκολη, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί. Οι ποδοσφαιριστές έχουν καεί ψυχολογικά και μπορεί να έχουν προβλήματα ακόμη και εναντίον ενός νεοφερμένου εντός έδρας. Πιστεύουμε ότι το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ θα είναι κατάλληλο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2.5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *