The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-РеалМадрид-24.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Η Κυριακή θα ευχαριστήσει με μεγάλο αριθμό κορυφαίων συναντήσεων, αν μιλάμε για Ισπανία, αυτή είναι φυσικά el classico Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί περνούν δύσκολους καιρούς

Πολλά έχουν πέσει στην Μπάρτσα, δεν είναι μόνο η αποχώρηση του Μέσι, ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, τα αποτελέσματα επίσης δεν είναι εντυπωσιακά. Η ομάδα είναι έβδομη στο πρωτάθλημα, αν και η διαφορά από το γκρουπ των ηγετών είναι μόλις δύο βαθμούς. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν κέρδισαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της σεμνής Ντιναμό Κιέβου 1:0. Οι Καταλανοί είναι μόλις τρίτοι στην τετράδα τους, ο αγώνας για τη δεύτερη θέση θα πρέπει να γίνει με την Μπενφίκα. Τρεις παίκτες θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμών, η συμμετοχή των Άλμπα, Ντεμπελέ και Πέδρι παραμένει υπό αμφισβήτηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έρθει για να κερδίσει

Οι «μαρέγκες» στους τελευταίους γύρους έπαιξαν ανεπιτυχώς, πρώτα σημείωσαν εντός έδρας ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ και στη συνέχεια εκτός έδρας ήττα 1:2 από την Εσπανιόλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τρίτη στη βαθμολογία, 3 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, αλλά έχουν ένα παιχνίδι παραπάνω. Οι Μαδριλένιοι έπαιξαν επίσης αυτή την εβδομάδα, νικώντας συντριπτικά τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με σκορ 5:0. Η ομάδα τώρα μοιράζεται το προβάδισμα στον όμιλο με την κύρια αίσθηση, την Σερίφη Μολδαβίας. Τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν στη Ρεάλ λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν τεράστια ιστορία αναμετρήσεων. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε και τους δύο αγώνες την περασμένη σεζόν – 3:1 εκτός έδρας και 2:1 εντός.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δεν ρισκάρουν να δώσουν προτίμηση σε κάποια, καθώς η Μπάρτσα δεν είναι ακόμα στην καλύτερη της κατάσταση, ενώ η Ρεάλ παίζει εκτός έδρας και δεν είναι τόσο σταθερή. Το μεγάλο πλεονέκτημα των Καταλανών είναι ότι οι αρχές επέτρεψαν να γεμίσει το γήπεδο στο 100%, κάτι που σημαίνει ότι η Μπάρτσα θα έχει τρομερή υποστήριξη. Περιμένουμε όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από τις ομάδες, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *