The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μαγιόρκα: εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

MALLORCA, SPAIN - JANUARY 02: Luuk de Jong of FC Barcelona celebrates after scoring their side's first goal with his teammate Riqui Puig during the LaLiga Santander match between RCD Mallorca and FC Barcelona at Estadio de Son Moix on January 02, 2022 in Mallorca, Spain. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 1 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Στην επόμενη αναμέτρηση του τριακοστού τέταρτου γύρου της La Liga, η Μπαρτσελόνα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Μαγιόρκα.

Μπαρτσελόνα

Τον περασμένο μήνα η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ηττηθεί από τους αουτσάιντερ Κάντιθ (0:1) και Ράγιο Βαγιεκάνο (0:1) εντός έδρας, ενώ κέρδισε τη Σεβίλλη με 1:0, τη Λεβάντε με 3:2 και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 1:0. Συνολικά, οι Καταλανοί πέτυχαν 63 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 61:33 – αυτό αντιστοιχεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα, από την άλλη, μάχεται ενεργά για την επιβίωση και καταλαμβάνει τη δέκατη έκτη θέση με 32 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 29:54 και διαφορά μόλις δύο βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο ορατό παρελθόν, οι νησιώτες πέτυχαν σημαντικές νίκες επί της Ατλέτικο (1:0) και της Αλαβές (2:1), ενώ έχασαν 0:1 από την Εσπανιόλ, 0:1 τη Χετάφε και 0:3 την Έλτσε.

Πρόβλεψη

Εάν στην έδρα της η Μαγιόρκα μπορεί να επιβάλει αγώνα στους ηγέτες, εκτός έδρας είναι απολύτως αβοήθητη. Προβλέπω τρεις βαθμούς για την Μπαρτσελόνα, που δεν σκοπεύει να χάσει τρίτο σερί αγώνα στο Καμπ Νόου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημίχρονο και αγώνα με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *