The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Valencia-14.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο στον 32ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος η Καταλανική Μπαρτσελόνα στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Βαλένθια. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι απέτυχαν στον τελευταίο αγώνα του Champions League εναντίον Ρόμα, ενώ η Βαλένθια είχε την ευκαιρία όλη την εβδομάδα να προετοιμάζεται για την επερχόμενη συνάντηση, η ομάδα του Marcelino είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Αποτυχία

Μετά από την εντός έδρας νίκη επί της Ρόμα στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League με σκορ 4:1 λίγοι άνθρωποι είχαν αμφιβολίες σχετικά με το γεγονός ότι οι Καταλανοί θα είναι σε θέση να προκριθούν στην κορυφή τέσσερις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Αλλά αυτό δεν συνέβη, την περασμένη Τρίτη στη Ρώμη, η Μπαρτσελόνα χάνοντας από τους «λύκους» με σκορ 0:3, αποκλείστηκε από το Champions League. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπάρτσα συνεχίζει να ηγείται με 79 βαθμούς στο ενεργητικό.

Τρίτοι

Η Βαλένθια μετά από 31 γύρους στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει στο ενεργητικό της 65 βαθμούς, χάνει από τη δεύτερη στην κατάταξη  Ατλέτικο 3 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Βαλένθια μόνο κέρδιζε, οι ηττημένες ομάδες είναι: Σεβίλλη, Αλάβες, Λεγανές, Εσπανιόλ. Τέτοιες στατιστικές δείχνουν ότι οι “νυχτερίδες” είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Εκτός έδρας η Βαλένθια στο ισπανικό πρωτάθλημα αυτής της σεζόν έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα τον τελευταίο καιρό έχει προβλήματα στο αμυντικό παιχνίδι, χάνει τακτικά γκολ στο δικό της δίχτυ. Η Βαλένθια είναι αποτελεσματική, τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Βαλένθια είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *