The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-02.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ομώνυμου ποδοσφαιρικού συλλόγου και της Βαλένθια, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 22ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν αμφιβάλλουν καν ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν, κάτι που δεν είναι απολύτως δίκαιο. Ακριβώς τώρα οι Καταλανοί δεν παίζουν λαμπρά, καθώς και είναι αισθητά κουρασμένοι. Έτσι αυτό το παιχνίδι αφήνει τις πιθανότητες στους φιλοξενούμενους…

Ήρεμη ηγεσία

Συνολικά 21 γύροι παίχτηκαν στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά από τους οποίους η Μπαρτσελόνα οδηγεί ήρεμα. Φανταστείτε, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Καταλανοί σημείωσαν μόλις 49 βαθμούς, κι όμως είναι μπροστά από τους πιο κοντινούς τους διώκτες κατά 5 μονάδες. Σε οποιαδήποτε άλλη σεζόν σίγουρα δεν θα υπήρχε τέτοια διαφορά και ίσως η ομάδα δεν θα οδηγούσε. Αλλά τώρα όλοι οι ανταγωνιστές της ομάδα παίζουν ακόμα χειρότερα. Σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Valverde επέτρεψε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε 21 αγώνες. Είναι πάρα πολύ. Και μην ξεχνάτε ότι τον τελευταίο καιρό η ομάδα σκοντάφτει στους πρώτους αγώνες του Κυπέλλου του Βασιλιά, και στους δεύτερους “βασανίζεται”. Ένας από αυτούς έλαβε χώρα την Τετάρτη, όποτε οι βασικοί παίκτες θα είναι κουρασμένοι…

Δεν είναι τόσο άσχημα

Την ίδια στιγμή η Βαλένθια απότυχε στην αρχή της σεζόν, αλλά τώρα η ομάδα έχει βελτιωθεί αισθητά. Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 21ου γύρου του εθνικού πρωταθλήματος, η ενδεκάδα του Marcelino κατάφερε να ανέβει στην 7η θέση στο τουρνουά, αν και σημείωσε μόνο 29 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν η ομάδα κέρδιζε λίγα: μόνο έξι νίκες, ένδεκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ωστόσο, εκτός έδρας οι “νυχτερίδες” παίζουν ακόμη χειρότερα: μόνο τρεις νίκες σε 10 γύρους και το συνολικό σκορ ήταν 8:9. Όπως κι να ‘χει, αλλά τώρα η ομάδα έχει προσθέσει αξιοσημείωτα: τέσσερις νίκες στις τελευταίες 5 συναντήσεις!

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Πριμέρα Ντιβισιόν αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα έχει κουραστεί, φαίνεται. Την ίδια στιγμή η Βαλένθια προσέθεσε αισθητά και είναι έτοιμη να εκπλήσσει. Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο δεν πρέπει να περιμένουμε μια ήρεμη νίκη των γηπεδούχων, επειδή το παιχνίδι θα είναι σαφώς ίσο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Βαλένθια με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *