The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Αλαβές: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Alaves-18.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 11:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ισπανίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αλαβές. Το ξεκάθαρο φαβορί από της άποψη των εταιρειών στοιχημάτων υπάρχουν οι Καταλανοί, οι οποίοι έχουν ήδη καταφέρει να πάρουν το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Αλλά να μην υποτιμάμε και την Αλαβές, οι Βάσκοι την περασμένη σεζόν ενεργούσαν πολύ καλά με τον Αμπελάρντο , σίγουρα και στην τρέχουσα σεζόν θα συνεχίσουν προς τα εμπρός κίνησή τους.

Μετά το Σούπερ Καπ Ισπανίας

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε τρία παιχνίδια στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών, στο οποίο οι Καταλανοί έχασαν από δύο ιταλικές ομάδες Μίλαν και Ρόμα, αλλά ήταν πιο ισχυροί από τη Τότεναμ, νικώντας τους «Σπερς» στην διαδικασία των πέναλτι. Μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ οι Καταλανοί στο Μαρόκο επικράτησαν της Σεβίλλη, στο πλαίσιο του αγώνα για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, και στις 15 Αυγούστου στο «Καμπ Νόου» με αποτέλεσμα 3:0 νίκησαν την Μπόκα Τζούνιορς. Ήταν ο αγώνας του Τρόπαιου Ζουάν  Γκάμπερ.

Μέσα από τα φιλικά

Εάν η Μπαρτσελόνα κατάφερε ήδη να διεξάγει έναν επίσημο αγώνα, η Αλαβές μόνο προετοιμαζόταν και έπαιζε φιλικά. Από τις 28 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου οι Βάσκοι έπαιξαν στα πέντε φιλικά παιχνίδια, σημειώνοντας νίκες επί της Ρεάλ Οβιέδο και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ήττες από τη Νουμάνθια και Ουέσκα, ισοπαλία με την Αλκορκόν. Την σεζόν 2017-18 η Αλαβές έπαιξε 19 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημειώθηκαν έξι νίκες, μία ισοπαλία και δώδεκα ήττες. Με τέτοια αποτελέσματα η Αλαβές δύσκολα μπορεί να αποκαλείται ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Η Μπάρτσα θα κερδίσει σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι, αλλά μάλλον δεν πρέπει να περιμένετε συντριπτική ήττα των φιλοξενουμένων. Η Αλάβες παίζει αρκετά καλά στην άμυνα, ενώ οι Καταλανοί είναι ακόμα μακριά από την κορυφαία τους φόρμα. Σε αυτό το ζεύγος μπορείτε να δοκιμάσετε το combi-στοίχημα στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάρτσα + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *