The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бетис-Рома-13.10

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 4/6

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Η Πέμπτη είναι η μέρα που έχει «ψωμί», αν επιλέξετε τα σωστά παιχνίδια. Σας προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέτις – Ρόμα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Europa League.

Η Μπέτις μπορεί να προκριθεί στα πλέι οφ

Ο ισπανικός σύλλογος αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση στο Europa League, έχοντας κερδίσει και τις τρεις συναντήσεις στη φάση των ομίλων. Η Μπέτις πήρε το προβάδισμα στην τετράδα, 5 βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη. Η νίκη στην επερχόμενη μάχη εγγυάται την πρόκριση της ομάδας στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Ο σύλλογος επιβράδυνε λίγο στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, όπου είναι τώρα πέμπτος, έχοντας σημειώσει μόνο έναν βαθμό στις δύο τελευταίες μάχες, το παιχνίδι του τελευταίου γύρου έληξε ισόπαλο εκτός έδρας εναντίον της Βαγιαδολίδ – 0:0. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Ρωμαίοι πρέπει να βελτιωθούν στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Οι «λύκοι» δείχνουν αρκετά καλοί αγωνιστικά, αν και καταλαμβάνουν μόνο την τρίτη θέση στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ, μόλις ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση. Οι Ρωμαίοι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη Serie A, όπου είναι έκτοι, μόλις ένα βαθμό πίσω από την επιθυμητή τετράδα. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο νίκησαν εντός έδρας τη Λέτσε με σκορ 2-1, αλλά έχασαν τον Ντιμπάλα, ο οποίος θα μείνει εκτός για 4-8 εβδομάδες. Συνολικά, έξι παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση ταυτόχρονα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η συνάντηση στη Ρώμη ήταν περίπου ισόπαλη, όπως περιμέναμε, αλλά η Μπέτις κατάφερε να βγάλει τη νίκη, χάρη σε γκολ στο 88ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε άλλη μια δύσκολη μάχη, γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους Ρωμαίους να κρατήσουν βαθμούς, η Μπέτις δεν θα έχει τόσο ισχυρό κίνητρο. Οι φορείς στοιχημάτων αποφάσισαν να μην ξεχωρίσουν κάποιο φαβορί, κάτι που είναι λογικό, γιατί το ματς μπορεί να τελειώσει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Καθόλου άσχημα εδώ φαίνεται σαν επιλογή ανταλλαγής των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *