The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бетис-Барселона-07.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σεβίλλη. Στάδιο Benito Villamarine

Στο επόμενο παιχνίδι του εικοστού δεύτερου γύρου της La Liga θα συναντηθούν η Μπέτις και η Μπαρτσελόνα.

Μπέτις

Με 30 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 27:34, η Μπέτις ανέβηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης. Κυρίως λόγω της εξαιρετικής φόρμας των Verdi Blancos στις αρχές του 2021. Τότε απέφυγαν αποτυχίες σε αναμετρήσεις με τη Σεβίλλη (1:1), την Ουέσκα (2:0), τη Σέλτα (2:1), τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:2) και την Οσασούνα (1:0).

Μπαρτσελόνα

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέντε νίκες σε πέντε αγώνες. Τα θύματα του καταλανικού συλλόγου ήταν οι Ουέσκα (1:0), Αθλέτικ (3:2), Γρανάδα (4:0), Έλτσε (2:0) και πάλι Αθλέτικ (2:1). Δεύτερη θέση, 40 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 41:18 – οι παίκτες του Kuman επέστρεψαν στη συνηθισμένη θέση τους.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο αγώνας θα αποδειχθεί αρκετά θεαματικός και αμοιβαία αποτελεσματικός. Ναι, η Μπαρτσελόνα είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη, αλλά η Μπέτις δεν πρόκειται να τα παρατηθεί χωρίς μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *