The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Γρανάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бетис-Гранада-10.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέτις εναντίον Γρανάδα, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου, στον 35ο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Μπέτις έχει σύνδρομο των ισοπαλιών

Αυτή τη σεζόν η Μπέτις έθεσε σίγουρα υψηλούς στόχους, δεν ήταν δυνατό να φτάσει στους τέσσερις πρώτους, αλλά ο σύλλογος διεκδικεί τα ευρωπαϊκά κύπελλα, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα. Οι «λευκο-πράσινοι» θα πρέπει να προσπαθήσουν να μπουν στην πρώτη εξάδα, είναι μόνο ένα σημείο μακριά, επειδή αυτή η θέση θα τους επιτρέψει να παίξουν στο Europa League, ενώ η έβδομη δίνει εισιτήριο στο λιγότερο διάσημο ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα έχει παίξει ισοπαλίες στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος, με τις ομάδες όπως Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο, Έλτσε και Βαγιαδολίδ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς, η Μπέτις συχνά δεν μπορεί να πιέσει μέχρι τέρμα τους αντιπάλους. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τον επόμενο αγώνα, ο Fekir και ο Mandy έχουν πολλές κίτρινες κάρτες, άλλοι δύο έχουν τραυματιστεί.

Είναι δύσκολο για «ναθαρίες» να φτάσει στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Γρανάδα είναι η ένατη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, 6 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή επτάδα. Όσον αφορά τον αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, θα είναι ένας από τους καθοριστικούς για τους «ναθαρίες», σε περίπτωση νίκης, η ομάδα θα μετακινηθεί στην όγδοη θέση, μειώνοντας το κενό από την έβδομη Μπέτις έως 3 βαθμούς. Η ομάδα παίζει με διαφορετική επιτυχία, στο προτελευταίο παιχνίδι σημειώθηκε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Μπαρτσελόνα – 2:1 και μετά ήττα από την Κάντιθ – 0:1. Ο επερχόμενος αγώνας θα χάσουν επτά παίκτες, έξι έχουν τραυματισμούς και ο Soldado έχει αποβολή.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Μπέτις δεν μπορεί να νικήσει τους «ναθαρίες» σε πέντε επίσημους αγώνες στη σειρά, η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με νίκη 2-0 για τη Γρανάδα, ακόμα στο πρώτο ημίχρονο ο Soldado σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει αναμέτρηση μεταξύ δύο ισχυρών ομάδων, η Μπέτις θεωρείται το φαβορί, αλλά είναι πιθανό ότι το κλαμπ θα παίξει ξανά ισοπαλία. Θα είναι ένα παιχνίδι τριών αποτελεσμάτων, το στοίχημα στην ανταλλαγή τερμάτων φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *