The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atletico de Madrid v Real Betis - La Liga Santander

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέτις εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου στο πλαίσιο του 30ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι «στρωματάδες» είναι ακόμα ικανοί να αγωνιστούν για τον τίτλο;

Η Μπέτις προσκολλάται στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Οι «πράσινο-λευκοί» βρίσκονται στη μέση του αγώνα για την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού, ο σύλλογος ανταγωνίζεται για την πέμπτη θέση με τους Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών. Στον τελευταίο αγώνα η Μπέτις δεν μπόρεσε να νικήσει ένα από τα αουτσάιντερ την Έλτσε – 1:1. Ο σύλλογος ήταν μόνο 15ος στο τελευταίο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά πρέπει να αποκατασταθεί, υπάρχει κάθε ευκαιρία. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτήν τη μάχη.

Οι «στρωματάδες» έχουν χάσει όλα τα πλεονεκτήατά τους

Πριν από μερικούς μήνες ο τίτλος στην Ισπανία δινόταν στην Ατλέτικο, η ομάδα ήταν ηγέτης με σοβαρό προβάδισμα, ενώ η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ ασταθείς. Τώρα οι «στρωματάδες» έχουν σοβαρά προβλήματα, η ομάδα έχει χάσει όλα τα πλεονεκτήματά της, η διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα είναι 1 βαθμός και η Ρεάλ είναι 3 βαθμούς πίσω. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Diego Simeone έχασαν από τη Σεβίλλη εκτός έδρας με σκορ 0:1. Ο σύλλογος αποκλείστηκε άβουλα από το Champions League, χάνοντας δύο φορές από την Τσέλσι στους 16. Ακόμα και με το προβάδισμα, η Ατλέτικο δεν μοιάζει με αγαπημένο στον αγώνα πρωταθλήματος. Ο Felish και ο Dembele δεν θα παίξουν, η συμμετοχή του Luis Suarez είναι επίσης αμφισβητήσιμη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο αγώνα η Ατλέτικο γιόρτασε τη νίκη με 2:0, αυτή η επιτυχία ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τους «στρωματάδες» σε πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Είναι ήδη δύσκολο να ονομάσουμε την Ατλέτικο φαβορί αυτού του ζεύγους, η απόδοση για «στρωματάδες» είναι ελαφρώς χαμηλότερη. Η Μπέτις είναι μια ισχυρή ομάδα που δεν μπορεί να νικηθεί όταν η άλλη αντίπαλη ομάδα είναι σε κακή κατάσταση. Δεν περιμένουμε μια θεαματική μάχη και ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *