The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-BayernMünchen-EintrachtFrankfurt-18.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αρένα Allianz

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο Μόναχο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του τριακοστού τέταρτου γύρου της Μπουντεσλίγκα, ο οποίος με μεγάλη πιθανότητα θα καθορίσει την πρωταθλήτρια της χώρας. Για να γίνει αυτό, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι και χωρίς αυτό είναι το φαβορί, πρέπει απλά να μην χάσουν.

Μπάγερν Μονάχου

Μετά από τριάντα τρία παιχνίδια η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε 75 βαθμούς με διαφορά γκολ 83:31 και είναι δύο μονάδες μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή. Την παραμονή οι παίκτες του Μονάχου επέτρεψαν λάθη σε εκτός έδρας αγώνες με τη ΡΜ Λειψίας (0:0) και τη Νυρεμβέργη (1:1). Αλλά στις υπόλοιπες περιπτώσεις η ενδεκάδα του Κόβατς αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Αννόβερο (3:1), τη Βέρντερ Βρέμης (1: 0) και τη Φορτούνα (4:1).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Για περίπου ένα μήνα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν ο βασικός υποψήφιος για την τέταρτη θέση, αλλά η πρόσφατη απώλεια βαθμών στους αγώνες με Μάιντς (0:2), Μπάγερν Μονάχου (1:6), Χέρτα Βερολίνου (0:0), Βόλφσμπουργκ (1:1) και Άουγκσμπουργκ (1:0) πέταξε τους «αετούς» στην πέμπτη θέση με 54 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 59:43. Εν πάση περιπτώσει, η ενδεκάδα του Hütter απλά δεν άντεξε όλη τη σεζόν.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτό τον αγώνα οι γηπεδούχοι θα είναι πολύ πιο κοντά στην επιτυχία, οι οποίοι σκοπεύουν να γιορτάσουν δυνατά τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήτριας. Έτσι η Μπάγερν Μονάχου θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να το κατακτήσει με το πιο εντυπωσιακό στυλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου  με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *