The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Paris Saint Germain-28.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Βελοντρόμ, Μασσαλία

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 11ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος θα είναι ο αγώνας που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο “Βελοντρόμ”. Η τοπική Μαρσέιγ θα αγωνιστεί με τη νυν πρωταθλήτρια και τον τρέχοντα ηγέτη της Λιγκ 1 Γαλλάις, την ΠΣΖ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένης της φόρμας στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Τουχέλ. Πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν τα μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη και κέρδισαν τους αγώνες τους όχι με τον καλύτερο τρόπο από την άποψη των αποτελεσμάτων.

Δύο νίκες

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μαρσέιγ κατάφερε να κερδίσει μόνο δύο φορές, σημειώνοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ισοπαλία στο Europa League καταγράφηκε με τον Απόλλωνα, ήττες από τη Λιλ και Λάτσιο εντός έδρας. Οι νίκες έπεσαν στους αγώνες με την Καέν και τη Νις. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Μαρσέιγ βρίσκεται στην 4η θέση.

Ο ηγέτης

Η ΠΣΖ τα περασμένα μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να νικήσει τη Νάπολι στην έδρα της στον τρίτο γύρο του Champions League, το παιχνίδι έληξε με ισοπαλία 2:2. Πρέπει να ειπωθεί ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετούσε καθόλου την ηγεσία της ομάδας του Παρισιού, και σίγουρε υπήρξε σοβαρή κουβέντα μεταξύ του Τουχέλ και της ενδεκάδας του μετά τη συνάντηση.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ σε 10 αγώνες στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της τρέχουσας σεζόν μόνο κέρδιζε, οι “κόκκινο-μπλε” εκτός έδρας σκοράρουν πάνω από τρία γκολ κατά μέσο όρο. Τα στατιστικά στοιχεία είναι καταπληκτικά, ειδικά με φόντο της ασταθούς Μαρσέιγ, η οποία συχνά χάνει βαθμούς στο ίσιωμα, ακόμα και στο επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος. Σε αυτό το ζευγάρι το ιδανικό στοίχημα φαίνεται η νίκη των φιλοξενούμενων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *