The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

STADIO GIUSEPPE MEAZZA, MILANO, ITALY - 2022/05/15: Rafael Leao of Ac Milan  celebrates at the end of the Serie A match between Ac Milan and Atalanta Bc. Ac Milan wins 2-0 over Atalanta Bc. (Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 4/6

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Σε ένα από τα πιο λαμπερά ματς της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League, η Μίλαν θα προσπαθήσει να εκδικηθεί την Τσέλσι.

Μίλαν

Την παραμονή η Μίλαν από όλες τις απόψεις έχασε 0:3 από την Τσέλσι, γι’ αυτό το λόγο έπεσε στην τρίτη θέση του ομίλου της με τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 4:5. Αλλά στους δύο αρχικούς γύρους, οι Ροσονέρι έδειχναν καλοί με φόντο τη Σάλτσμπουργκ (1:1) και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3:1).

Τσέλσι

Η Τσέλσι κατάφερε να χάσει 0:1 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά σημείωσε μαχητική ισοπαλία 1:1 με τη Σάλτσμπουργκ και μια θεαματική ήττα από τη Μίλαν – 3:0. Με αυτόν τον ρυθμό οι «αριστοκράτες» επέστρεψαν στον αγώνα για την πρόκριση στους 16 του Champions League. Πλέον είναι δεύτερη στον όμιλο Ε με τους ίδιους τέσσερις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:2.

Πρόβλεψη

Δεν νομίζω ότι η Μίλαν, που εξακολουθεί να αιμορραγεί λόγω τραυματισμών, θα τα πάει πολύ καλύτερα απέναντι στην Τσέλσι σε μια εβδομάδα. Το πιθανότερο είναι ότι οι Βρετανοί θα τα καταφέρουν ξανά, ή, στη χειρότερη περίπτωση, θα σημειώσουν ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *