The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Рома-26.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στον κεντρικό και τον τελευταίο αγώνα του έκτου γύρου της Serie A θα παίξουν η Μίλαν με τη Ρόμα, πρόβλεψη για τον αγώνα των οποίων έχουν ήδη προετοιμάσει οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Μίλαν μπορεί να φύγει πολύ μπροστά

Οι «ερυθρόμαυροι» ήταν προς το παρόν άψογοι στη Serie A, είναι η μόνη ομάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα που δεν έχει χάσει βαθμούς αυτή τη σεζόν. Η Μίλαν κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες της, αν και υπήρχε μόνο ένας πραγματικά σοβαρός αντίπαλος, μιλάμε για την Ίντερ, η οποία νικήθηκε στο ντέρμπι με σκορ 2:1. Αυτή την εβδομάδα ο Ιμπραήμοβιτς και η παρέα του πραγματοποίησαν ένα επιτυχημένο ταξίδι στη Σκωτία, όπου νίκησαν την τοπική Σέλτικ 3:1 στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Europa League. Ακόμη και στις καλύτερες στιγμές της η Μιλάνο δεν είχε αρκετές δυνάμεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, και τώρα φαντάζομαι θα γίνει κάτι παρόμοιο.

Οι «λύκοι» είναι καλοί από την αγωνιστική άποψη

Η Ρόμα σημείωσε 7 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις, το αποτέλεσμα δεν είναι εξαιρετικό, αλλά εδώ πρέπει να κοιτάξουμε πιο λεπτομερώς. Οι Ρωμαίοι νίκησαν την Μπενεβέντο 5:2 και την Ουντινέζε, ενώ έχασαν τη νίκη με την Γιουβέντους, παίζοντας 2:2. Στον πρώτο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία με τη Βερόνα, η οποία μετατράπηκε σε τεχνική ήττα 0:3, λόγω της λανθασμένης δήλωσης ενός παίκτη. Οι «λύκοι» ξεκίνησαν επίσης τη φάση του ομίλου του Europa League με νίκη, εκτός έδρας με την Young Boys. Από την αγωνιστική άποψη η Ρόμα φαίνεται σταθερή, η μην πρόκριση στο τοπ-4 πρώτων θα είναι ετυμηγορία για τον Πάολο Φονσέκα ως προπονητή.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεδομένου ότι αυτά είναι έμπειρα κλαμπ της ελίτ, οι ομάδες έπαιξαν πολλούς αγώνες μεταξύ τους. Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Ρόμα κέρδισε 2-1 και η Μίλαν 2-0.

Πρόβλεψη

Προτείνουμε να μην δώσετε μεγάλη προσοχή στις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, όπου η Μίλαν θεωρείται ένα μικρό φαβορί. Εδώ το παιχνίδι θα πάει για τρία αποτελέσματα, και οι δύο ομάδες δεν έχουν χάσει ακόμα σε αυτό (οι Ρωμαίοι έλαβαν τεχνική ήττα). Οι αντίπαλοι πρέπει να δείξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο με πολλές επικίνδυνες στιγμές. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιχνίδι να τελειώσει με ισοπαλία, μας αρέσει η επιλογή και οι δύο θα σκοράρουν – ναι (με απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *