The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Тоттенхэм-19.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Σε μια από τις κεντρικές αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με την Τότεναμ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι αναλυτές του πόρου μας.

Οι πολίτες γκρεμίζουν όλους στο πέρασμά τους

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Mansity θα κερδίσει το πρωτάθλημα, οι τύποι του Γκουαρδιόλα φαίνονται πολύ καλοί. Η διαφορά από τη δεύτερη Λίβερπουλ είναι 9 βαθμοί, παρά το γεγονός ότι έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι Πολίτες αυτή την εβδομάδα έχουν ήδη λύσει το θέμα της πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, έχοντας ποδοπάτησε με σκορ 5-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο εκτός έδρας ματς, η ρεβάνς έχει ήδη γίνει τυπική. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς έχει κερδίσει 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με μία ακόμη ισοπαλία. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πέντε παίκτες εκτός δράσης λόγω τραυματισμών.

Μια αποτυχημένη σειρά για τα Σπερς

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκίνησε δυναμικά ως προπονητής της Τότεναμ, με τον σύλλογο να παραμένει αήττητος με ισχυρές πιθανότητες για την πρώτη τετράδα. Τώρα όμως όλα έχουν ανατραπεί, οι Σπερς βρίσκονται σε σερί τριών ήττων στο πρωτάθλημα. Η τελευταία αποτυχία ήταν εντός έδρας κόντρα στη Γουλβς 0:2, και τα δύο γκολ δέχθηκαν μέχρι το 18ο λεπτό. Οι Λονδρέζοι είναι μόλις όγδοοι στο πρωτάθλημα, αλλά απομένουν τρεις αγωνιστικές, οπότε οι πιθανότητες για θέση στην πρώτη τετράδα παραμένουν. Οι Σπερς είχαν δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη και δεν είχαν αγώνες στα μέσα της εβδομάδας, καθώς ο σύλλογος είχε ήδη αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο της τρέχουσας κλήρωσης της Premier League, τότε η νίκη πήγε στην Τότεναμ με σκορ 1:0, οι Σπερς ήταν ακόμα υπό την καθοδήγηση του Espirito Santo.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα των ομάδων, το φαβορί φαίνεται προφανές, ενώ οι πιθανότητες για επιτυχία των γηπεδούχων φαίνονται εμφανείς. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Τότεναμ θα τερμάτιζε το σερί ηττών της κόντρα στη Mancity. Αν και οι Σπερς δεν πρέπει να είναι απελπιστικοί σε αυτή την αναμέτρηση. Θεωρούμε ενδιαφέρον το να ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *