The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Севилья-02.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – Αγωνιστική 6/6

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Etihad Stadium

Η Μάντσεστερ Σίτι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Σεβίλλης σε έναν από τους αγώνες της έκτης αγωνιστικής του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι

Την παραμονή η Μάντσεστερ Σίτι, όχι χωρίς προβλήματα, κέρδισε τη Λέστερ με σκορ 1-0, χάρη σ’ αυτό παρέμεινε δεύτερη στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Όμως στην ηπειρωτική αρένα, οι «πολίτες» έκλεισαν την πρώτη θέση νωρίτερα, κερδίζοντας 11 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 11:1 σε συναντήσεις με Σεβίλλη (4:0), Κοπεγχάγη (3:0, 0:0) και την Ντόρτμουντ (2:1, 0:0).

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη, από την άλλη, κέρδισε την Κοπεγχάγη (3:0, 0:0), χάρη σ’ αυτό βγήκε νικήτρια από τον αγώνα για την τρίτη θέση στον όμιλο G. Να θυμίσω ότι στα υπόλοιπα ματς, η Σεβίλλη, που βιώνει σοβαρή κρίση, ηττήθηκε απ την Ντόρτμουντ (1:1, 0:3) και τη Μάντσεστερ Σίτι (0:4).

Πρόβλεψη

Ακόμη και χωρίς τον Χάαλαντ στην πρώτη γραμμή της επίθεσης, η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι πιο δυνατή από τη Σεβίλλη και με την υποστήριξη των κερκίδων της, δεν έχει δικαίωμα να παίξει παθητικά. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ τουλάχιστον δύο γκολ και απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *