The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-Burnley-06.01

Κύπελλο Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της θα φιλοξενήσει την Μπέρνλεϊ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι «πολίτες» έχουν εξαιρετική πιθανότητα επιτυχίας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΜΣ βρίσκεται σε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα, και μόλις τρεις ημέρες μετά τον αγώνα με τους «μπορντό» η «Blue Moon» θα φιλοξενεί την Μπρίστολ Σίτι στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γκουαρδιόλα να μην παρουσιάσει την κύρια σύνθεση στο επερχόμενο παιχνίδι με την Μπέρνλεϊ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει όλες τις πιθανότητες στην τρέχουσα σεζόν να κάνει ένα εσωτερικό χατ-ρικ. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι «πολίτες» βρίσκονται στην πρώτη θέση στην κατάταξη με 62 βαθμούς στο ενεργητικό και +5 μονάδες από τον πλησιέστερο διώκτη την Μάντσεστερ Σίτι. Στο Λιγκ Καπ η MΣ παίζει στο ημιτελικό στάδιο και ο επόμενος αντίπαλος των “αετών” θα είναι η ομάδα από το Τσάμπιονσιπ  η Μπρίστολ Σίτι.

Η ύφεση

Μπέρνλεϊ ήταν πολύ καλή στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά πιο κοντά στο τέλος του έτους οι «βυσσινί» ελαφρά έπεσαν από την άποψη της φυσικής κατάστασης, που επηρέασε άμεσα τα αποτελέσματα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν υπάρχει ούτε μία νίκη, δύο ήττες από την Τότεναμ και Λίβερπουλ και τρεις ισοπαλίες με την Μπράιτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Χάντερσφιλντ. Στην κατάταξη του τουρνουά η Μπέρνλεϊ βρίσκεται στην έβδομη θέση, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν καλές πιθανότητες να προκριθούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα μέσω της Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη και χωρίς να παίζει με τη βάση, είναι πολύ επικίνδυνη, αυτή η ομάδα στην έδρα της θα κάνει ό, τι μπορεί για να κερδίσει. Με τη σειρά της η Μπέρνλεϊ έχει καλή άμυνα, οπότε σίγουρα δε θα υπάρξει πολύ αποτελεσματικός αγώνας, οπότε μπορείτε σε αυτό το ζευγάρι να κάνετε έναν συνδυασμό στοιχημάτων στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι  + under 4.5 με απόδοση 1,63.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *