The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-МанчестерЮнайтед-07.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η Αγγλία αυτή την εβδομάδα ευχαριστεί με πληθώρα κορυφαίων αγώνων στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Foggy Albion το Σάββατο είναι η συνάντηση της Μάντσεστερ Σίτι με τον γείτονά της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ποιος θα αποτύχει ξανά, η πρωταθλήτρια ή η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ; Έχουμε προετοιμάσει πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 7 Δεκεμβρίου 2019.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα δυσκολευτεί να υπερασπιστεί τίτλο της πρωταθλήτριας

«Οι πολίτες» ήταν σε θέση να κάνουν κάτι απίστευτο – όχι μόνο πήραν το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μετά στον αγώνα ενάντια της Λίβερπουλ ήταν σε θέση να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Αλλά ο αντίπαλος, χωρίς καν να αγοράζει καθένα το καλοκαίρι, κατάφερε να ενισχυθεί και έδειξε σχεδόν εκατό τοις εκατό στατιστικά στοιχεία (οι «κόκκοι» έχουν νέο ρεκόρ στους αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς ήττες και μόνο 1 ισοπαλία από την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ), η Σίτι έχει αρκετά προβλήματα. Όλα επηρέασαν, και οι τραυματισμοί των κορυφαίων παικτών (Σανέ, Lyaport, Aguero – ίσως και ο Zinchenko θα πρέπει να προστεθεί εδώ;), καθώς χαμηλότερα κίνητρα, έχουν χορτάσει τα τρόπαια, τουλάχιστον «εσωτερικά». Ως αποτέλεσμα, για το χειμώνα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ήδη 11 βαθμούς πίσω από τους Μέρσεϊσαϊντ. Επιπλέον, βρίσκονται μόνο στη τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό μπορεί να τους παρακινήσει, είναι απίθανο ένας τέτοιος σύλλογος συμφωνεί να πηγαίνει πίσω από τη Λέστερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμίζει τον Robin Hood του ποδοσφαίρου

Οι «Μανκούνιοι» δείχνουν αυτή τη σεζόν την ικανότητα να παίξουν εναντίον κορυφαίων αντιπάλων. Κατάφεραν να νικήσουν την Τσέλσι δύο φορές, στην αρχή του πρωταθλήματος συντριπτικά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν επίσης την ισχυρή Λέστερ του Brendan Rogers και μόνο στο τέλος του αγώνα έχασαν γκολ-απάντηση από τη Λίβερπουλ. Την Τετάρτη νίκησαν τη Τότεναμ του Μουρίνιο. Αλλά ταυτόχρονα μιλούν πολύ για την παραίτηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και όχι μάταια, επειδή όλες οι επιτυχίες υψηλού προφίλ καλύπτονται από ανεπιτυχές παιχνίδι αυτή τη σεζόν ως σύνολο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από ομάδες όπως η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και η Μπόρνμουθ (και στο Europa League από την Αστανά, αν και σε ένα άχρηστο παιχνίδι μετά την εξασφάλιση των πλέι-οφ) και στους τελευταίους δύο γύρους μοιράστηκε βαθμούς με τους νεοφερμένους Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα. Έτσι βγαίνει ότι, νικώντας τους δυνητικούς ανταγωνιστές, οι παίκτες του Όλε Σόλσκιερ είναι πολύ πιο κάτω και ο ίδιος ο Νορβηγός δήθεν προετοιμάζεται για την παραίτησή του.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Σίτι ήταν ισχυρότερη και στα δύο ντέρμπι την περασμένη σεζόν. Παρόλο που, γενικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καλούς αγώνες με «θορυβώδεις γείτονες» ακόμα και μετά το τέλος της εποχής του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Πρόβλεψη

Αυτή την εβδομάδα, ένα μεγάλο ντέρμπι της πόλης, του Μέρσεϊσαϊντ, έληξε με σκορ 5-2 υπέρ της Λίβερπουλ. Τώρα το χάσμα στο επίπεδο δεν είναι τόσο ευρύ, αλλά φαίνεται ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα νικήσει αρκετά εύκολα τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *