The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool_03.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 21ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας σίγουρα θα είναι η συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των “πολιτών”, που είναι αρκετά λογικό, δεδομένου του κινήτρου των αντιπάλων. Η Μάντσεστερ Σίτι στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζεται αποκλειστικά νίκη, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο για την πλουσιότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Με τη σειρά της η Λίβερπουλ δεν θα αρνηθεί από την ισοπαλία, οι “κόκκινοι” είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να σώσουν το υπάρχον χάντικαπ με τον ανταγωνιστή.

Η ύφεση

Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι μετά από μια δύσκολη νίκη στο Λιγκ Καπ πάνω στη Λέστερ στη διαδικασία των πέναλτι, έχασε δύο συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, πρώτα από την Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της και μετά από τη Λέστερ Σίτι 1:2. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα του Γκουαρδιόλα διέκοψε τη σειρά αποτυχιών, νικώντας τη Σαουθάμπτον 3:1 εκτός έδρας. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 47 βαθμούς στο ενεργητικό.

Εξαιρετική φόρμα

Όμως η ομάδα του Κλοπ πηγαίνει χωρίς απώλειες βαθμών, οι “κόκκινοι” σε εξαιρετικό στυλ κέρδισαν τους αντιπάλους τους κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Πρώτα, επικράτησαν της Γουλβερχάμπτον 2:0, στη συνέχεια νίκησαν τη Νιούκασλ 4:0 και την Άρσεναλ 5:1. Ήρθε η σειρά της Μάντσεστερ Σίτι να νικηθεί από την “κόκκινη μηχανή” του Γερμανού τεχνικού; Πριν από την 21η αγωνιστική ημέρα η Λίβερπουλ ηγείται με σιγουριά στην κατάταξη, έχοντας 7 μονάδες χάντικαπ μπροστά από τη ΜΣ.

Πρόβλεψη

Τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Λίβερπουλ έχουν τις ισχυρότερες γραμμές επίθεσης, οι “πολίτες” είναι αποφασισμένοι να νικήσουν επιτέλους τον αντίπαλό τους, ο οποίος κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν “έπινε συνέχεια το αίμα τους”. Αλλά μπορούμε επίσης να υπολογίζουμε το γκολ  των παικτών του Μερσισάϊντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *