The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Tottenham-27.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρωθεί με μονομαχία, η οποία θα διεξαχθεί στο Old Trafford: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί με τη Τότεναμ. Οι Μανκούνιοι θεωρούνται μικρό φαβορί της συνάντησης, αλλά αξίζει να δοθεί προσοχή σε δύο λεπτομέρειες. Πρώτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να βγάλει το κύριο σχήμα για αυτό το παιχνίδι, και δεύτερον, η παραλλαγή της σύνθεσης που έβγαινε στους δύο πρώτους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας δεν έδειξε το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Στη μέση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από δύο εναρκτήριους γύρους βρίσκεται μόνο στην 9η θέση στην κατάταξη με τρεις βαθμούς στο ενεργητικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη πάνω στη Λέστερ, η νίκη αποδείχθηκε αρκετά τεταμένη. Στο δεύτερο γύρο οι “διάβολοι” έχασαν εκτός έδρας από την Μπράιτον, το σκορ του αγώνα 2:3.

Έξι βαθμοί

Η Τότεναμ δεν αγόρασε κανένα εκτός σεζόν, αλλά και δεν έχασε κανέναν, η ομάδα του Ποκετίνο διατήρησε τη βασική σύνθεση, θα προσπαθήσει με τα ίδια παιδιά στη νέα σεζόν να αγωνιστεί για το στέμμα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες οι «σπερς» έχουν έξι βαθμούς και τη πέμπτη θέση στην κατάταξη, η διαφορά από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί τέσσερα γκολ. Την περασμένη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν τρεις φορές μεταξύ τους, κέρδιζαν αποκλειστικά οι γηπεδούχοι.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα της σεζόν δεν εντυπωσιάζει, ενώ η Τότεναμ, αντίθετα, δείχνει πολύ καλό ποδόσφαιρο, οι «σπερς» ψυχικά είναι έτοιμοι να νικήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της. Οι Λονδρέζοι, για να διεκδικούν τον τίτλο της ισχυρότερης στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι απαραίτητο να ξέρουν να επωφελούνται από τα προβλήματα των ανταγωνιστών, για τους Μανκούνιοι σαφώς τώρα όλα είναι μια χαρά.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *