The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Тоттенхэм-03.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Η κύρια διακόσμηση του τέταρτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι ο αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην αρχή της σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε τέσσερα παιχνίδια – από δύο στο Πρωτάθλημα και στο Λιγκ Καπ. Στην αρχή οι «κόκκινοι διάβολοι» απροσδόκητα αποδείχθηκαν πιο αδύναμοι από την Κρίσταλ Πάλας (1:3). Αλλά αργότερα βελτιώθηκαν, νικώντας τη Λούτον (3:0) και δύο φορές την Μπράιτον (3:2, 3:0). Δεν είναι τυχαίο που οι παίκτες του Σόλσκιερ έχουν σοβαρές φιλοδοξίες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Τότεναμ

Ωστόσο, όπως κι η Τότεναμ, η οποία, υπό την ηγεσία του Χοσέ Μουρίνιο, ονειρεύεται να επιστρέψει στην κορυφή-4. Προς το παρόν, οι Σπερς με τέσσερις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6:4 είναι μόνο όγδοοι. Έχουν ήδη σημειώσει ήττα 0-1 από την Έβερτον, νίκη 5-2 επί της Σαουθάμπτον και ισοπαλία 1-1 με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά τα φαβορί αυτού του ζευγαριού θεωρούνται οι γηπεδούχοι που έπαιξαν έναν αγώνα λιγότερο από τους αντιπάλους τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε οτιδήποτε από τη σημερινή Τότεναμ. Σε αυτήν την περίπτωση, προβλέπω θεαματικό ποδόσφαιρο, όπου και οι δύο ομάδες διατηρούν τις πιθανότητες να σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *