The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Δεκεμβρίου 2019

МанчестерЮнайтед-Тоттенхэм-04.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Στις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μονομαχία του 15ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ, μεταξύ των ομάδων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, στην αρένα Old Trafford (Μάντσεστερ). Η συνάντηση αρχίζει στις 9:30 μμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τελείως την παλιά της φόρμα, η ομάδα γλιστρά όλο και περισσότερο προς τα μέσα της Πρέμιερ Λιγκ και την απώλεια ιδιότητας ενός από τους ηγέτες του πρωταθλήματος. Την παραμονή οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν στον αγώνα του 5ου γύρου του Γιουρόπα Λιγκ από την Αστανά 1:2, και παρόλο που το θέμα της πρόκρισης στα πλέι-οφ για το σύλλογο επιλύθηκε, ήταν ένα οδυνηρό πλήγμα για την υπερηφάνεια της Μάντσεστερ. Στον τελευταίο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ οι παίκτες του Ole Gunnar Sulscher έκαναν επίσης λάθος, παίζοντας ισοπαλία με την Άστον Βίλα 2:2. Παρά την κυριαρχία των «κόκκινων», η ομάδα ήταν ακόμη και τυχερή σε κάποιο βαθμό, δεδομένου ότι το πρώτο γκολ πέταξε στο γκολ της Βίλας μπήκε από τον αμυντικό της, και το δεύτερο σκόραρε ο Lindelof μετά το διάλειμμα, ωστόσο, ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 9η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει 18 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 21:17.

Τότεναμ

Με τον ερχομό του Χοσέ Μουρίνιο η Τότεναμ άρχισε να παίζει με σιγουριά, η ομάδα κέρδισε τρεις νίκες στη σειρά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα «σπερς» έκαναν καμ μπεκ, χάνοντας 0-2 κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η ομάδα κατάφερε να πετύχει νίκη από τον Ολυμπιακό με σκορ 4:2. Στην Πρέμιερ Λιγκ επίσης νίκησε την Μπόρνμουθ 3:2 σε έναν παραγωγικό αγώνα. Η Τότεναμ ξεκίνησε καλύτερα τη συνάντηση, οι Λονδρέζοι μπόρεσαν να ελέγξουν την πορεία του αγώνα, αλλά όταν το σκορ έγινε 3-0 υπέρ των «σπερς», η ομάδα χαλάρωσε και γι’ αυτό ο αντίπαλος κατάφερε σχεδόν να σωθεί. Γκολ για την ομάδα σημείωσαν Αλί (διπλό) και Σισόκο. Η Τότεναμ ανέβηκε στην 5η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει 20 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 24:21.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ δεν ευχαριστεί καθόλου, η ομάδα στερείται σιγουριά, γι’ αυτό το λόγο η κάποτε τρομερά μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και στις μεσαίας κατηφοριάς ομάδες του πρωταθλήματος. Η Τότεναμ ξαναχτίστηκε και τώρα άρχισε να κερδίζει βαθμούς. Ως εκ τούτου, στον προσωπικό αγώνα θα κερδίσουν τα «σπερς», τα οποία ακόμη και στο Old Trafford θα είναι σε θέση να νικήσουν την Γιουνάιτεντ λόγω ομαδικού παιχνιδιού και εργασίας του προπονητικού επιτελείου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *