The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-ШеффилдЮнайтед-27.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας    

Τέταρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Στον εικοστό γύρο της Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έχοντας κερδίσει 40 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 36:25, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηγείται μονοπρόσωπα την κατάταξη στο πρωτάθλημα. Και τώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τον περασμένο μήνα έχουν νικήσει τη Γουλβς (1:0), Άστον Βίλα (2:1), Μπέρνλι (1:0) και Φούλαμ (2:1) στην τάξη, καθώς σημείωσαν μια τιμητική ισοπαλία με τη Λίβερπουλ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Εικοστή θέση, μόνο πέντε μονάδες και διαφορά τερμάτων 10:32 – μετά από μια εξαιρετική προηγούμενη καμπάνια, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διατρέχει τον κίνδυνο να υποβιβαστεί στο Τσάμπιονσιπ. Η πρόσφατη νίκη 1:0 επί της Νιούκασλ δεν βοήθησε την ομάδα καθόλου, γιατί σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν ήττες από την Έβερτον (0:1), την Μπέρνλι (0:1), την Κρίσταλ Πάλας (0:2) και την Τότεναμ (1 :3).

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ανθεκτικός στις συντριπτικές ήττες, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει τη δύναμη να ανταγωνιστεί ισότιμα ​​με τους Μανκούνιους, οι οποίοι φαίνονται πολύ εντυπωσιακοί στην έδρα τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-2 γκολ με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *