The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-МанчестерСити-06.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στην Αγγλία η περιοδεία ξεκινά αυτή τη φορά την Παρασκευή. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι όλοι ανυπομονούν ήδη για το Σάββατο, την παραδοσιακή ώρα για περισσότερους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Εκείνη τη μέρα θα παιχτεί το ντέρμπι της Μάντσεστερ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο τον Αύγουστο-Οκτώβριο. Στην ιστοσελίδα μας οι ειδικοί έχουν συντάξει πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει σκληρά δύο φορές στη σειρά τώρα

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν τη σεζόν με μεγάλες ελπίδες, φαινόταν ότι αυτή τη φορά μπορούν να διεκδικήσουν τα τρόπαια. Αλλά μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου, ο σύλλογος απογοήτευσε σοβαρά τους πάντες. Φαινόταν ότι το 0-5 στο Old Trafford με τη Λίβερπουλ γινόταν ένα είδος ρέκβιεμ για τον Σόλσκιερ, τον οποίο πολλοί αποκαλούσαν απλώς έναν μάνατζερ με ανεπαρκές επίπεδο για να λύσει προβλήματα a la grand. Ωστόσο, η διοίκηση έδωσε στον Νορβηγό μία ακόμη ευκαιρία και η ομάδα συνήλθε και έφερε την συντριπτική νίκη επί της Τότεναμ 3-0. Ως αποτέλεσμα, η παραίτηση έγινε, αλλά ο Nuno Espirito Santo έμεινε χωρίς δουλειά. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά βίας έσωσε την ισοπαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Αταλάντα (πάλι έσωσε το καθυστερημένο γκολ από τον Ρονάλντο), δείχνοντας ότι τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίτλο φέτος

Οι «πολίτες» διαθέτουν τεράστιους οικονομικούς πόρους. Αλλά ταυτόχρονα, συχνά κάνουν λάθη κατά τη διαμόρφωση της σύνθεσης. Πόσο μιλούσαν όλοι για την ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού μέχρι να εμφανιστεί ο Ρούμπεν Ντίας! Πλέον, έχοντας αφήσει τον Σέρχιο Αγουέρο, η Μάντσεστερ δεν μπόρεσε να αποκτήσει επιθετικό ίδιου μέγα επιπέδου. Ναι, ο Γκρίλις έχει υπογραφεί, αλλά αναπλήρωσε τη λίστα των ήδη πολλών επιθετικών χαφ. Εξ ου και τα περιοδικά λάθη. Η ομάδα έχει ήδη αποχωρήσει από το Λιγκ Καπ, χάνοντας από τη Γουέστ Χαμ. Και στον τελευταίο γύρο σόκαρε τους πάντες, αποτυγχάνοντας να πετύχει ούτε ένα σουτ στην Κρίσταλ Πάλας. Ενώ οι «glaziers» του Vieira χρησιμοποίησαν τις ευκαιρίες τους δύο φορές. Και αυτό δεν είναι τα πρώτα μηδενικά μιας από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απρόσμενα ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα στα τελευταία παιχνίδια. Σε 5 τελευταία «ντέρμπι» κέρδισε τρεις φορές. Για σύγκριση, η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόνο 1 νίκη σε αυτό το τμήμα, και αυτή είναι στο Λιγκ Καπ.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν είναι τέλειες στην άμυνα αυτή τη στιγμή. Οπότε αυτό το ντέρμπι, το πρώτο μετά την επιστροφή του Ρονάλντο, θα πρέπει να φέρει «over 2,5 γκολ» (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *