The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λιντς: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-Лидс-14.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 14 Αύγουστος 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Η Αγγλία επιστρέφει πραγματικά. Ο πρώτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει ανοίξει εδώ την Παρασκευή, αλλά, ως συνήθως, το πιο έντονο πρόγραμμα θα είναι το Σάββατο, όταν στο Ολντ Τράφορντ θα παίξουν μεταξύ τους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς. Έχει βρει ο Μαρσέλο Μπιέλσα πώς να συγκρατήσει τα αστέρια του Σόλσκιερ;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ενισχυθεί τόσο πολύ που αναγκάζεται να θέσει μόνο τους μέγιστους στόχους

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Σόλσκιερ. Τους παρείχε σταθερότητα εδώ, κάτι που δεν υπήρχε με τους προκατόχους του, ακόμη και σεβαστούς όπως ο Φαν Γκαλ και ο Μουρίνιο. Επιπλέον, υπάρχει πρόοδος: εάν το 2020 ο μεγιστάνας την τελευταία στιγμή, χάρη στη νίκη επί του άμεσου ανταγωνιστή, της Λέστερ, ανέβηκε στο τοπ-4, στην τελευταία κλήρωση έφτασε στον τερματισμό στη 2η θέση. Δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Ole Gunnar (και σαφώς θέλοντας να ηρεμήσουμε τους οπαδούς που αντιτίθενται στους Glazers), υπογράψανε τον Sancho με τον Varane το καλοκαίρι. Μετά από αυτό, ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα με την Σίτι, να παλέψει για τα τρόπαια. Μια άλλη ερώτηση είναι για τι είναι ικανός ο Νορβηγός, μήπως έχει φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του;

Η Λιντς γενικά ανταποκρίθηκε στις ελπίδες των οπαδών του ποδοσφαίρου

Οι «λευκοί» επέστρεψαν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Η ίδια η εμφάνιση μιας από τις πιο δημοφιλείς ομάδες της χώρας στην ελίτ της χώρας έγινε ήδη μια σοβαρή είδηση. Δεν ήταν λιγότερο περίεργο πώς ένας τόσο ταλαντούχος, αλλά πολύ εκκεντρικός προπονητής, όπως ο Μαρσέλο Μπιέλσα, θα συμπεριφερθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ως αποτέλεσμα υπήρξαν και λανθασμένοι υπολογισμοί του «τρελού» (συμπεριλαμβανομένων των μεταγραφών, περίμεναν περισσότερα από όλους τους ακριβούς νεοφερμένους του 2020) και ανεπιτυχή παιχνίδια, ειδικά όσον αφορά την άμυνα. Ωστόσο, η Λιντς έδειξε ένα ξεχωριστό, εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ οι Κάλβιν Φίλιπς, Τζακ Χάρισον και Πάτρικ Μπάμφορντ έγιναν αναγνωρισμένοι σταρ της Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα το κυριότερο είναι απ’ όλα αυτά να μη βαρεθεί ο τεχνικός φιλόσοφος από τη Νότια Αμερική. Η σύνθεση των «παγώνων» παρέμεινε σχεδόν η ίδια, μόνο που αντί για τον Αλιόσκι, το συμβόλαιο του οποίου είχε λήξει, κάλεσαν τον Τζούνιορ Φίρπο από την Μπαρτσελόνα.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από τα Χριστούγεννα πέρυσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τον νεοφερμένο με 6-2. Τον Απρίλιο, η Λιντς συγκράτησε καλύτερα τους γίγαντες και στην έδρα της έφερε τον αγώνα σε λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού, φυσικά. Τώρα όμως θα είναι πολύ πιο δύσκολο για αυτήν από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ας ποντάρουμε στο ουδέτερο «under από 3,5» (απόδοση – 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *