The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Лестер-11.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Αν κοιτάξετε τη λίστα όλων των αγώνων την Τρίτη, το πιο ενδιαφέρον θα είναι σίγουρα η μάχη μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στον ιστότοπό μας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καλή σεζόν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επιτρέπει στους γείτονές της Μάντσεστερ Σίτι να γιορτάσουν πρώιμη κατάκτηση τίτλου στο εγχώριο πρωτάθλημα, αν και υστερεί κατά 10 πόντους. Με μεγάλη πιθανότητα οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παραμείνουν δεύτεροι, επειδή η διαφορά από την τρίτη Τσέλσι είναι 6 πόντοι, και υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παίκτες του Solskjaer μπορούν ακόμα να κερδίσουν το Europa League, όπου θα παίξουν εναντίον της ισπανικής Βιγιαρεάλ στον τελικό. Στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να χάσει 14 αγώνες στη σειρά, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την Άστον Βίλα με σκορ 3:1.

Οι «αλεπούδες»  χρειάζονται το Champions League

Η Λέστερ βρίσκεται πάλι στα χείλη των τεσσάρων πρώτων, όπως ήταν την περασμένη σεζόν όταν ο σύλλογος έμεινε πίσω εκτός Champions League. Μέχρι στιγμής οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην τέταρτη θέση, 5 μονάδες μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη, αλλά υπάρχει ακόμα η Λίβερπουλ, η οποία μπορεί να κλείσει το κενό έως τρεις βαθμούς χάρη στο παιχνίδι που της έμεινε. Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έχασαν πολύ ακατάλληλα στον τελευταίο γύρο από την αδύναμη Νιούκασλ. Οι οπαδοί της Λέστερ έχουν σοβαρό λόγο για ανησυχία, αφού έμεινε να παίξουν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι και την Τότεναμ, και μεταξύ αυτών των συναντήσεων ο τελικός του FA Cup με την Τσέλσι.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, στο πρωτάθλημα σημειώθηκε αποτελεσματική ισοπαλία με σκορ 2:2, αλλά στο FA Cup η Λέστερ γιόρτασε τη νίκη – 3:1.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε άριστη κατάσταση και φαίνεται να είναι το φαβορί αυτής της συνάντησης, το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν χρειάζονται πραγματικά νίκη. Η Λέστερ έχει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, χρειάζεται πραγματικά τους βαθμούς για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Δεδομένου ότι οι ομάδες έπαιξαν αποτελεσματικά μεταξύ τους αυτή τη σεζόν, στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *