The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фулхэм-МанчестерЮнайтед-20.01b

Κύπελλο Αγγλίας – Πέμπτος γύρος

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, 9:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γουέστ Χαμ θα συναντηθούν στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έχοντας ξεκινήσει από το στάδιο των «64», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε τα εμπόδια με τη μορφή της Γουότφορντ (1:0) και της Λίβερπουλ (3:2). Εκτός αυτού, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα πάνε καλά στο εθνικό πρωτάθλημα. Μετά την ισοπαλία 3:3 με την Έβερτον, βρίσκονται στη δεύτερη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Γουέστ Χαμ

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ έχει επίσης μια επιτυχημένη σεζόν και διεκδικεί σοβαρά νε τερματίσει στη ζώνη του Europa League. Παράλληλα, τα «σφυριά» κινούνται με αυτοπεποίθηση κατά μήκος του πλέγματος του κυπέλλου. Ήταν σαφώς τυχεροί στην κλήρωση, γιατί ούτε η Στόκπορτ (1:0) ούτε η Ντόνκαστερ (4:0) μπορούν να χαρακτηριστούν σοβαροί αντίπαλοι.

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερη, και στην έδρα της είναι πρακτικά αήττητη. Σε ένα τέτοιο σενάριο, δεν έχω καμία αμφιβολία για την τελική επιτυχία των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *