The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλμε (Σουηδία) εναντίον Κρακοβία (Πολωνία)

Мальмё-Краковия-27.08b

Προκριματικά του Europa League – Γύρος των 16

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σουηδία. Μάλμε. Στάδιο Eleda

Την Πέμπτη η σουηδική Μάλμε και η πολωνική Κρακοβία θα συναντηθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μάλμε

Αυτή τη στιγμή το σουηδικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Μάλμε ηγείται με αυτοπεποίθηση εκεί με πλεονέκτημα επτά βαθμών έναντι του πλησιέστερου διώκτη. Στους τελευταίους αγώνες τους οι «μπλε-άσπροι» νίκησαν την Falkenberg 2:1 και το 1:0, την Orebro 2:1, την Helsingborg 4:1 και την Gothenburg 3:0, καθώς σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Μιάλμπι.

Κρακοβία

Η Κρακοβία τελείωσε το προηγούμενο πολωνικό πρωτάθλημα σε μια αρκετά μέτρια θέση. Ωστόσο, η νίκη με 3:2 επί της Λέχια Γκντανσκ στον τελικό του Κυπέλλου της επέτρεψε να συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για πρώτη φορά εδώ και για πολύ καιρό. Την παραμονή ξεκίνησε μια νέα σεζόν για τους «ερυθρόλευκους»: με σκορ 2:1 αποδείχθηκαν ισχυρότεροι από την Πογκόν.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, το πλεονέκτημα της Μάλμε σε αυτό το ζευγάρι είναι προφανές. Ο υψηλός τόνος παιχνιδιού, ο παράγοντας της έδρας και η τεράστια αγωνιστική εμπειρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες… με ένα τέτοιο σενάριο οι Σουηδοί θα επιτύχουν τον στόχο τους σε κανονικό χρόνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάλμε με απόδοση 1,696.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *