The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Ναντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-Нант-25.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Villeneuve d’Ask. Στάδιο “Pierre Maurois”

Ο πέμπτος γύρος του Λιγκ 1 Γαλλίας θα ξεκινήσει με τον αγώνα μεταξύ της φιλόδοξης Λιλ και της ασταθής Ναντ.

Λιλ

Στην αρχή της εκστρατείας η Λιλ επικεντρώθηκε στην αξιόπιστη δράση στην άμυνα. Αυτή η προσέγγιση στις επιχειρήσεις έχει αποφέρει εξαιρετικά μερίσματα. Μετά από αγώνες με τους Ρεν (1:1), Ρεμς (1:0), Μετς (1:0) και Μαρσέιγ (1:1) η ομάδα σημείωσε οκτώ βαθμούς με διαφορά τερμάτων 4:2 και κατέληξε στην πέμπτη θέση του τουρνουά.

Ναντ

Νίκη 2:1 επί της Νιμ, ισοπαλία 0:0 με την Μπορντό και 2:2 με την Σαιντ-Ετιέν, καθώς και ήττα 1:2 από τη Μονακό – η δύναμη της Ναντ είναι στην αστάθειά της, κάτι που είναι απίθανο να της βοηθήσει να βγει από το κέντρο της κατάταξης. Αυτή τη στιγμή τα Κανάρια με πέντε βαθμούς και ένα διαφορά τερμάτων 5:5 βρίσκονται στην ενδέκατη θέση. Υποψιάζομαι ότι είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τέτοιες διατάξεις.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Λιλ θα έχει αρκετή δύναμη για να ολοκληρώσει αυτόν τον αγώνα θετικά. Ναντ δεν είναι μια εύκολη ομάδα, αλλά είναι απίθανο να επιβάλει αγώνα σε έναν πραγματικό διεκδικητή για τη ζώνη του Champions League στην έδρα του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λιλ με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *