The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: προγνωστικά για στοίχημα

Байер-Селтик-25.11

Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Θα έχουμε πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου ξανά την Πέμπτη. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που επεκτείνουν το πρόγραμμα του Champions League για 2 βράδια, και στη συνέχεια στριμώχνουν σχεδόν ολόκληρο το Europa League, τώρα σε συνδυασμό με το Conference League, σε 1 ημέρα. Θα υπάρξουν όμως ενδιαφέρουσες συναντήσεις και εδώ. Στο Λεβερκούζεν θα παίξουν Μπάγερ και Σέλτικ Γλασκώβης. Έχουν οι φιλοξενούμενοι πιθανότητες να κερδίσουν βαθμούς;

Η Λεβερκούζεν είναι πιο επιτυχημένη στο Γιουρόπα Λιγκ μέχρι στιγμής

Οι «ασπιρίνες» αρκετές φορές στη σειρά δεν μπαίνουν στο Champions League. Ο Georardo Seoane είχε επιφορτιστεί να το διορθώσει την κατάσταση σ’ αυτή τη σεζόν. Αν όμως στη Γιουνγκ Μπόις ο νεαρός ειδικός ήταν άνευ όρων επιτυχημένος, κυριαρχώντας με τις επιθέσεις του στο ελβετικό πρωτάθλημα, στην Μπουντεσλίγκα, μετά από ένα επιτυχημένο ξεκίνημα, γρήγορα άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα. Όμως στο Γιουρόπα Λιγκ οι Γερμανοί δείχνουν πολύ σταθεροί. Ο μόνος αγώνας από τους 4 που δεν κέρδισε η Λεβερκούζεν ήταν επίσκεψη στη Σεβίλλη, αλλά με την Μπέτις σημειώθηκε 4-0 στο δεύτερο αγώνα. Χρειάζεται, λοιπόν, να μην χάσουν τώρα, και θα κλείσουν οριστικά τη θέση στα πλέι οφ.

Η Σέλτικ Γλασκώβης υποβιβάζεται σε δεύτερους ρόλους ακόμα και στη Σκωτία

Οι Κέλτες κυριαρχούν εδώ και καιρό μόνοι τους στην Πρέμιερσιπ. Μετά όμως οι Ρέιντζερς, που επέστρεψαν από τη χρεοκοπία, πόνταραν με επιτυχία στον Τζέραρντ. Όχι αμέσως, αλλά και πάλι επέστρεψε τον τίτλο του πρωταθλήματος, αυτό συνέβη την περασμένη σεζόν. Και στο τρέχον πρωτάθλημα η ομάδα είχε προβάδισμα, μόνο που τώρα ο Στίβεν δελεάστηκε από την Άστον Βίλα. Υπάρχει περίπτωση να το εκμεταλλευτεί και να δείξει ότι είναι επικεφαλής στη Γλασκώβη και στη χώρα συνολικά. Αξίζει να αγωνιστεί ταυτόχρονα στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό; Εκεί, οι παίκτες του Ποστέκογλου, ως συνήθως, δεν έδειξαν τίποτα στο Champions League (αποκλείστηκαν από τον πρώτο κιόλας αντίπαλο στην πρόκριση, τη Μιντιουλάν) και ξεκίνησαν τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με ήττες από τα φαβορί. Όμως οι 6 βαθμοί που σημειώθηκαν με τον Ferencváros αφήνουν ευκαιρίες για τα πλέι οφ. Απλώς είναι πολύ επιθυμητό να μην χάσουν τώρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η νίκη της Λεβερκούζεν με 4-0 στη Γλασκώβη τον Σεπτέμβριο ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων. Παλαιότερα δεν συναντήθηκαν πουθενά, ακόμα και σε επίπεδο φιλικών αγώνων.

Πρόβλεψη

Ίσως η Λεβερκούζεν να μην επαναλάβει την ήττα που έφερε στους Σκωτσέζους εκτός έδρας. Ωστόσο, η διαφορά κατηγορίας μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Ας σταθούμε στο στοίχημα με χάντικαπ -1 των «ασπιρινών» (απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *