The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Liverpool-Tottenham-31.03

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Λίβερπουλ θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας του 32ου γύρου της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, όπου θα συναντηθούν οι ηγέτες του πρωταθλήματος Λίβερπουλ και Τότεναμ. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα και δύσκολη αναμέτρηση, γι’ αυτό προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Τότεναμ.

Πολύ ωραίο επιθετικό παιχνίδι

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι (η διαφορά τώρα είναι 2 βαθμούς). Συνολικά, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, η ενδεκάδα του Κλοπ σημείωσε 7 ισοπαλίες και μία ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ κέρδισε τους υπόλοιπους 23 αγώνες. Τώρα οι “κόκκινοι” είναι σε καλή κατάσταση και έχουν να χάσουν 12 αγώνες στη σειρά, αν και τον Φεβρουάριο η ομάδα εξέδωσε μια θαμπή σειρά (5 ισοπαλίες σε 7 αγώνες). Ωστόσο, οι τελευταίοι τρεις αγώνες οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ κέρδισαν με σιγουριά, παίζοντας με συνολικό σκορ 9:4 (έχαναν σε κάθε παιχνίδι).

Πάρα πολλά σφάλματα

Την ίδια στιγμή η Τότεναμ εξακολουθεί να καταλαμβάνει την 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για πόσο καιρό ακόμα; Απλώς τον Μάρτιο οι παίκτες του Ποκετίνιο δεν λάμπουν καθόλου, έχοντας κερδίσει μόλις 1 βαθμό στους τελευταίους τέσσερις αγώνες – εντός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ (1:1) και τρεις ήττες. Επιπλέον, εκτός έδρας οι “σπερς” με συνέπεια χάνουν από 2 γκολ, αλλά και οι ίδιοι δεν ξεχνάν να σκοράρουν. Επιπλέον, οι Λονδρέζοι έχουν εξαιρετική γραμμή επίθεσης.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι καλή, γι’ αυτό οι φορείς στοιχημάτων ποντάρουν σε αυτήν. Ωστόσο, προτείνουμε να στοιχηματίσετε σε έκβαση του αγώνα. Οι “κόκκινοι” τώρα ξεκίνησαν να σκοράρουν πολύ, αλλά και οι ίδιοι χάνουν συνεχώς. Καθώς και οι “σπερς” χάνουν τακτικά, αλλά και να ξέρουν να σκοράρουν. Έτσι δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αφθονία των γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *