The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νιούκαστλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

003_Liverpool

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άινφιλντ, Λίβερπουλ

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 19ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η μονομαχία στην οποία η Λίβερπουλ θα φιλοξενεί τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ στο Άινφιλντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν την ομάδα του Κλοπ ως ξεκάθαρο φαβορί, κάτι είναι αρκετά λογικό, δεδομένων των δυνατοτήτων των αντιπάλων, καθώς και του παράγοντα της έδρας. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, που φαίνεται κυρίως στην ικανότητα της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας να χάνει γκολ.

Εξαιρετική φόρμα

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Λίβερπουλ μόνο κέρδιζε, οι “κόκκινοι” σε αυτή τη ν περιοδεία ήταν πιο ισχυροί από τους Μπέρνλεϊ, Μπόρνμουθ, Νάπολι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γούλβερχαμπτον. Τέτοια αποτελέσματα επέτρεψαν στην ομάδα να διατηρήσει την πρώτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, καθώς και να προκριθεί στα πλέι-οφ του Champions League. Στην έδρα της η Λίβερπουλ σημείωσε επτά νίκες και μία ισοπαλία, με διαφορά τερμάτων  18:2. Δεν εκπλήσσει ο αριθμός των νικών, αλλά η ικανότητα της Λίβερπουλ να μην χάνει γκολ στην έδρα της.

Νιούκασλ

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ με πλήρη ευθύνη μπορεί να ονομαστεί ομάδα του «πάτους». Εκτός έδρας οι «καρακάξες» έπαιξαν οκτώ αγώνες στους οποίους κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές με δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων  είναι 7:7. Στους τελευταίους πέντε αγώνες οι “μαύρο-άσπροι” κέρδισαν μία φορά, σε εκτός έδρας αγώνα την Χάντερσφιλντ με δύο ήττες από τη Γουέστ Χαμ και την Γούλβερχαμπτον και δύο ισοπαλίες με την Έβερτον και τη Φούλαμ.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει μια εξαιρετική σεζόν, οι “κόκκινοι” στην έδρα τους σχεδόν δεν χάνουν βαθμούς και δεν χάνουν τους στόχους. Ωστόσο, και η Νιούκασλ εκτός έδρας χάνει πολύ σπάνια, κατά μέσο όρο, σε έναν εκτός έδρας αγώνα, λιγότερο από ένα γκολ μπαίνει στο τέρμα των “καρακαξών”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της  Λίβερπουλ + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *