The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-WestHam-24.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ Λίβερπουλ

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 28ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει την Γουέστ Χαμ Λονδίνου. Το φαβορί της συνάντησης είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά από ένα υπέροχο αγώνα στην Πορτογαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν για περισσότερες από 10 ημέρες, δηλαδή έχουν επιθυμήσει το ποδόσφαιρο. Με τη σειρά της η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα προσωπικού, δεν θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στον αγώνα ο Lancini, Carrol και Fernandes λόγω τραυματισμών, ο Masouacu έχει κόκκινη κάρτα.

Τρίτοι

Μετά από 27 γύρους στο αγγλικό ελίτ πρωτάθλημα στο ενεργητικό της Λίβερπουλ υπάρχουν 54 βαθμοί, οι οποίοι επιτρέπουν στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι στην τρίτη θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι είναι 18 βαθμούς, οπότε οι «κόκκινοι» θα επικεντρωθούν στη διατήρηση της θέσης στο TOP-3. Στην έδρα της η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν έπαιξε 13 παιχνίδια και σημείωσε επτά νίκες.

Στη μέση

Η Γουέστ Χαμ μετά από μια σειρά από ανεπιτυχείς αγώνες κατάφερε τελικά να κερδίσει στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στις 10 Φεβρουαρίου στο δικό της Στάδιο του Λονδίνου τα «σφυριά» ήταν πιο δυνατά από την Γουότφορντ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 2:0. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Αγγλίας οι Λονδρέζοι είναι στην 12η θέση και έχουν 30 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Η διαφορά από τη Σαουθάμπτον, η οποία βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, είναι 4 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δεν έχει προβλήματα προσωπικού, αυτή η ομάδα είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί κανονικά και να επιθυμήσει το ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό στο επόμενο παιχνίδι η καλύτερη επιλογή στοιχήματος είναι το ατομικό σύνολο των γηπεδούχων είναι πάνω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Λίβερπουλ πάνω από 2,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *