The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Leicester-Liverpool-01.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο King Power, Λέστερ

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 4ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η μονομαχία ανάμεσα στη Λέστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, όπου οι «κόκκινοι» θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί. Σε γενικές γραμμές με τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι οι «αλεπούδες» στην έδρα τους στο στάδιο «King Power» πάντα παίζουν πολύ επιθετικά και αποτελεσματικά, έτσι ώστε για την ομάδα του Κλοπ δε θα είναι τόσο εύκολο να κερδίσει νίκη το Σάββατο.

Στην έβδομη θέση

Μετά από τρεις γύρους, που παίχτηκαν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η Λέστερ σημείωσε έξι βαθμούς στο ενεργητικό της και βρίσκεται στην 7η θέση στην κατάταξη. Οι «αλεπούδες» ξεκίνησαν από την εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:2, αλλά μετά από αυτό οι «μπλε» μόνο κέρδιζαν 2:0 την Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς, 2:1 τη Σαουθάμπτον και 4:0 τη Φλίτγουντ Τάουν στο Λιγκ Καπ. Τέτοιες στατιστικές δείχνουν ότι η Λέστερ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα.

Λίβερπουλ

Οι «Κόκκινοι» στην αρχή της σεζόν κάνουν καλή εντύπωση, η ομάδα του Κλοπ πέτυχε τρεις νίκες στους τρεις εναρκτήριους γύρους, και έχει ενδιαφέρον, ότι η ενδεκάδα αυτή ποτέ δεν έχασε ούτε ένα γκολ. Αυτό μπορεί εν μέρει να οφείλεται στον ερχομό στη θέση του τερματοφύλακα του Alisson, ο οποίος πριν έπαιζε στη Ρόμα, εν μέρει στο γεγονός ότι στους αντιπάλους της Λίβερπουλ ακόμη δεν υπήρχαν μεγιστάνες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση οι φιλοξενούμενοι πριν από την 4η αγωνιστική ημέρα βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με 9 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι στην έδρα της μπορεί να δώσει μάχη σε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμη και σε τόσο ισχυρή όσο η Λίβερπουλ. Δεν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ότι οι «κόκκοι» θα είναι σε θέση να σκοράρουν στο «King Power», έτσι ώστε οι «αλεπούδες» θα αναγκαστούν να απαντήσουν με δραστηριότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Λέστερ είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *