The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Арсенал-22.09b

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Τρίτος γύρος

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λέστερ. King Power Stadium

Στον κεντρικό αγώνα των 32 του Λιγκ Καπ Αγγλίας θα αναμετρηθούν οι μελλοντικοί συμμετέχοντες της ευρωπαϊκής φάσης των ομίλων Λέστερ και Άρσεναλ.

Λέστερ

Η πρώτη πλήρης σεζόν της Λέστερ υπό την καθοδήγηση του Μπρένταν Ρότζερς ήταν απίστευτα επιτυχημένη, στην Πρέμιερ Λιγκ οι «αλεπούδες» τερμάτισαν στην Πέμπτη θέση, χάρη σ’ αυτό μπήκαν απευθείας στο Europa League. Και στους δύο πρώτους γύρους της νέας καμπάνιας κέρδισαν την Γουέστ Μπρόμιτς (3:0) και την Μπέρνλεϊ (4:2).

Άρσεναλ

Την ίδια περίοδο η Άρσεναλ δεν λυπήθηκε τη Φούλαμ (3:0) και τη Γουέστ Χαμ (2:1), κάτι που μαρτυρεί την εξαιρετική αγωνιστική φόρμα της. Το καλοκαίρι το μουσείο των «κανονιέρηδων» αναπληρώθηκε με δύο τρόπαια. Στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας νίκησαν την Τσέλσι, ενώ στο Σούπερ Καπ η Λίβερπουλ ηττήθηκε από τους παίκτες του Αρτέτα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άνοδο τώρα και το επίπεδό τους είναι περίπου το ίδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την τάση της Λέστερ και της Άρσεναλ στο επιθετικό ποδόσφαιρο, περιμένω να ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *