The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ (Αγγλία) εναντίον ΑΕΚ (Ελλάδα): πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-АЕК-10.12b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λέστερ. King Power Stadium

Στον επόμενο αγώνα του έκτου γύρου του Europa League η Αγγλική Λέστερ και η Ελληνική ΑΕΚ θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Λέστερ

Την παραμονή η Λέστερ έχασε 0:1 από τη Ζοριά Λουχάνσκ και σημείωσε ισοπαλία 3:3 με την Μπράγκα. Ωστόσο, στον πρώτο της φάσης των ομίλων οι «αλεπούδες» νίκησαν τόσο την Ζοριά (3:0) όσο και την Μπράγκα (4:0) και την AEK (2:1). Έτσι, οι παίκτες του Ρότζερς πήραν το προβάδισμα στον όμιλο Ζ, έχοντας 10 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 12:5.

ΑΕΚ

Ταυτόχρονα, η ΑΕΚ συνθηκολόγησε στην Μπράγκα (0:3, 2:4) και στη Λέστερ (1:2) και αντάλλαξε επίσης συντριπτικέ νίκες με τη Ζοριά (4:1, 0:3). Ο δικέφαλος έχει δικαιολογήσει πλήρως το στάτους της ως αουτσάιντερ του ομίλου – με τρεις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 7:13, είναι απίθανο να ανέβουν ψηλότερα από την τέταρτη θέση.

Πρόβλεψη

Νίκη επί της μέτρια ΑΕΚ εγγυάται στη Λέστερ την πρώτη θέση στο κουαρτέτο και την πιθανότητα να συναντήσει έναν απλούστερο αντίπαλο στους 32. Είμαι σίγουρος ότι το φαβορί δεν θα χάσει αυτήν την ευκαιρία και είναι απίθανο να χάσει εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *