The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Τζένοα: προγνωστικά για στοίχημα

Лацио-Дженоа-17.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Η Παρασκευή θα ενθουσιάσει τους φίλαθλους ποδοσφαίρου με δύο συναντήσεις της Serie A, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ Λάτσιο και Τζένοα στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Ρωμαίοι βρίσκονται σοβαρά πίσω από τη ζώνη του Champions League

Η Λάτσιο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί για το τοπ-4 στη Serie A αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος είναι μόλις ένατος στο πρωτάθλημα, 11 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο οι Ρωμαίοι έχασαν εκτός έδρας από τη Σασουόλο με σκορ 1:2, αυτή η ήττα ήταν η τρίτη στις τελευταίες πέντε συναντήσεις. Η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας τη Γαλατασαράι να προχωρήσει μπροστά, τώρα στον γύρο των 32 ο σύλλογος θα παίξει με την ισχυρή Πόρτο. Τουλάχιστον δύο παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Γκρίφιν δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με τη θέση τους

Μετά την αλλαγή η Τζένοα δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ο σύλλογος υπό τον Σεφτσένκο σημείωσε μόνο έναν βαθμό σε πέντε συναντήσεις. Ιδιαίτερα προσβλητική ήταν η ήττα στον τελευταίο γύρο στο ντέρμπι από τη Σαμπντόρια 1:3. Οι Γκρίφιν καταλαμβάνουν τη 18η θέση του πρωταθλήματος, μέχρι τη 17η θέση θέλει 2 βαθμούς. Κατάφεραν να κερδίσουν τη νίκη του ντεμπούτου τους με νέο προπονητή, κέρδισαν τη Σαλερνιτάνα στο Κύπελλο Ιταλίας με σκορ 1:0. Η Τζένοα έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, οι πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις αυτών των συλλόγων είναι αποτελεσματικές, στις 10 από τις τελευταίες συναντήσεις σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Την περασμένη σεζόν οι Ρωμαίοι κέρδισαν 4-3 εντός και 1-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες παίζουν χειρότερα από το αναμενόμενο και άρα χρειάζονται βαθμούς. Στους γηπεδούχοι δίνουν πλεονέκτημα σε αυτή τη συνάντηση, επειδή η Λάτσιο παίζει δυνατά τουλάχιστον μερικές φορές, ενώ η Τζένοα έχει ελάχιστες τέτοιες συναντήσεις. Η τάση με υψηλές επιδόσεις στις προσωπικές συναντήσεις θα πρέπει να συνεχιστεί. Ποντάραμε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *