The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μίλαν: η πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Milan-28.02

Κύπελλο Ιταλίας

«Stadio Olimpico», Ρώμη

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί δεύτερος αγώνας των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας, η Λάτσιο Ρώμης στην έδρα της στο Stadio Olimpico θα φιλοξενεί τη Μίλαν. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρησης, ο οποίος έλαβε χώρα στο «Σαν Σίρο», έληξε με λευκή ισοπαλία, η οποία έχει διατηρήσει αρκετά καλή ευκαιρία για την πρόκριση στο τελικό και για τις δύο ομάδες. Στη επικείμενη συνάντηση οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι Ρωμαίοι δείχνουν ουσιαστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, αλλά και η Μίλαν τον τελευταίο καιρό ευχαριστεί τους πολυάριθμους οπαδούς της, η ομάδα του Γκατούζο έχει να χάσει σε πάνω από 12 παιχνίδια.

Καλή φόρμα

Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Λάτσιο κέρδισε τρεις φορές, στην Σέριε Α’ κερδήθηκαν η Βερόνα με σκορ 2:0 και η Σασουόλο 3:0, στο δεύτερο παιχνίδι των 32 του Γιουρόπα Λιγκ έπεσε η Στεάουα με σκορ 1:5. Στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Ιταλίας η Λάτσιο μετά από 26 γύρους βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας 52 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Το Κύπελλο έχει προτεραιότητα

Για τη Μίλαν αυτή τη σεζόν το Κύπελλο Ιταλίας γίνεται προτεραιότητα, επειδή στο πρωτάθλημα υπάρχουν κάποια προβλήματα, και δεν είναι σίγουρο καθόλου ότι οι «κόκκινο-μαύροι» στο τέλος της σεζόν θα προκριθούν στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Μίλαν εκτός έδρας παίζει πολύ αποτελεσματικά, σε 14 συναντήσεις εκτός έδρας η ομάδα του Γκατούζο ήταν σε θέση να κερδίσει 25 νίκες. Στον τελευταίο γύρο της Σέριε Α’ οι «διάβολοι» στο «Stadio Olimpico» νίκησαν τη Ρόμα με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Μετά από την ισοπαλία 0:0 στον πρώτο αγώνα, είναι πολύ σημαντικό για τη Μίλαν να σκοράρει στο γήπεδο του αντιπάλου. Με αυτό το σενάριο η Λάτσιο θα αναγκαστεί να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε απάντηση, κάτι που, δεδομένου του ποιοτικού παιχνιδιού στην άμυνα της Μίλαν, θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Μίλαν είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *