The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Κάλιαρι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Кальяри-23.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στον 35ο γύρο του ισχυρότερου τμήματος της Ιταλίας θα παίξουν Λάτσιο και Κάλιαρι. Πρόβλεψη για τον αγώνα τους  προσφέρουν οι ειδικοί μας. Ποιος μπορέσει να διακόψει τη σειρά των αποτυχιών τους;

Οι Ρωμαίοι απέτυχαν στην επανεκκίνηση

Το διάλειμμα είχε μεγάλο αντίκτυπο στη Λάτσιο ψυχολογικά, αποσυντονίζοντας τους Ρωμαίους από το νικηφόρο ρυθμό. Ο σύλλογος δεν κατάφερε να ενταχθεί αμέσως στον αγώνα μετά την επανεκκίνηση. Ως αποτέλεσμα, η τέταρτη θέση και καθόλου ελπίδες για τίτλο. Οι Ρωμαίοι αδυνατούν να κερδίσουν εδώ και πέντε αγώνες στη σειρά, σε τέσσερις αγώνες έχουν χάσει κιόλας. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Simone Inzaghi έχασαν από τη Γιουβέντους με σκορ 2:1. Ακόμα και ο Cirro Immobile, που έχει σκοράρει 30 γκολ στο πρωτάθλημα σπάνια σκοράρει μετά το διάλειμμα, οπότε τον έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ομάδα δεν θα πέσει κάτω από την τέταρτη θέση, οπότε μπορείτε να ικανοποιηθεί με το Champions League, αν και μπορεί ακόμα να αγωνιστείτε για τη δεύτερη θέση. Έξι παίκτες ταυτόχρονα δεν θα παίξουν σε αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Σαρδηνοί δεν πήδηξαν από το κεφάλι τους

Η Κάλιαρι είχε μια μικρή αναλαμπή στην αρχή της σεζόν, αλλά συνολικά ο σύλλογος έπαιζε σ’ αυτό το πρωτάθλημα σε μεσαίο επίπεδο. Οι Σαρδηνοί βρίσκονται στην 11η θέση στην κατάταξη και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλειά τους. Το κλαμπ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα, καθώς έχει αν κερδίσει έξι συνεχόμενους αγώνες: 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Μπορεί να σημειωθεί μόνο ένας ισχυρός αντίπαλος η Αταλάντα, οι άλλοι ήταν μεσαίες ομάδες. Οι Σαρδηνοί έχουν επίσης πολλές απώλειες προσωπικού, τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών, ένας άλλος λόγω αποβολής.

Η συνάντηση του πρώτου γύρου ήταν πολύ δραματική, η Κάλιαρι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε προβάδισμα χάρη στο  γκολ στην αρχή. Οι Σαρδηνοί είχαν ήδη πιστέψει στη νίκη, αλλά έχασαν στα 90 + 3 λεπτά και στα 90 + 8 η Λάτσιο αποτελείωσε τον αντίπαλο – 2:1 υπέρ των Ρωμαίων.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν να κερδίσουν για πολύ καιρό και θέλουν πραγματικά να νιώσουν ξανά τον θρίαμβο τους. Οι αντίπαλοι δεν έχουν οξεία ανάγκη για βαθμούς, αλλά τα φαβορί εδώ είναι η γηπεδούχος. Και εμείς προτιμούμε τους Ρωμαίους, καθώς πιστεύουμε ότι είναι καιρός για Λάτσιο να συνέλθει. Ποντάρουμε στην ξεκάθαρη νίκη της γηπεδούχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λάτσιο με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *