The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

Лацио-Аталанта-22.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στο πλαίσιο του εικοστού τρίτου γύρου της Serie A, η θεαματική Αταλάντα θα πάει για επίσκεψη σε πολύ απρόβλεπτη Λάτσιο.

Λάτσιο

Με 35 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 46:39, η Λάτσιο είναι όγδοη και ήδη επτά βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Όμως τα ματς με τη συμμετοχή των Αετών είναι απίστευτα θεαματικά. Η νίκη επί της Τζένοα (3:1), της Βενετίας (3:1) και της Σαλερνιτάνα (3:0), η ισοπαλία 3:3 με την Έμπολι, καθώς και το φιάσκο 1:2 από την Ίντερ είναι άλλη μια επιβεβαίωση αυτού.

Αταλάντα

Με φόντο τους Ρωμαίους, ξεθωριάζει ακόμη και η Αταλάντα, που εδώ και πολλά χρόνια έχει επικεντρωθεί στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Μετά τα παιχνίδια με Βερόνα (2:1), Ρόμα (1:4), Τζένοα (0:0), Ουντινέζε (6:2) και Ίντερ (0:0), η Θεά παραμένει στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 44:26.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο είναι πολύ επικίνδυνη με την υποστήριξη των κερκίδων της, ενώ η Αταλάντα είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι σε μια προσπάθεια να αποδείξουν τις ικανότητές τους, και οι δύο ομάδες θα ξεχάσουν εντελώς την αξιοπιστία της άμυνας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *